Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Nieuwe Helden

 
20 augustus 2012
Nieuwe helden.... Mensen met LEF, die durven en het gewoon doen. Zij zien kansen en mogelijkheden voor business. Zij (blijven) innoveren. Ze inspireren ons. Ze dagen ons uit en maken ons weer scherp op kansen.

Wie zijn onze nieuwe helden? Wat onderscheidt hen van andere ondernemers? Wat kunnen wij leren op het gebied van innovatie, leiderschap en ondernemerschap van deze nieuwe helden? Waar lopen zij tegen aan en hoe hebben zij dat opgelost?

Wilt u ook geïnspireerd worden? Kom dan naar het VNO-NCW West Jaarcongres op donderdag 11 oktober 2012 in De Kuip in Rotterdam. U kunt rekenen op een bijzonder programma met nieuwe helden, een verkiezing, een netwerkborrel en inspirerende sprekers als Bernard Wientjes over economische en politieke actualiteiten, Jan Kees de Jager, Marlies Dekkers en vele anderen. Kijk op www.vno-ncwwest-congres.nl voor het complete programma en meer informatie.

Leden van VNO-NCW (en partners van leden) betalen ? 99,- (excl. BTW), niet-leden betalen ? 199,- (en krijgen bij aanmelding tot lidmaatschap ? 100,- terug). Klik hier om u zo snel mogelijk - vóór 31 augustus - aan te melden.

Graag tot ziens op het VNO-NCW West Jaarcongres!
Met vriendelijke groet,
Diederik van Dommelen
Voorzitter VNO-NCW Rotterdam
René Klawer
Voorzitter VNO-NCW West