Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Nieuwjaarsspeech Jacob Klink

 
17 januari 2019
Tijdens een drukbezette nieuwjaarsreceptie bij Van Wijnen sprak Jacob Klink zijn nieuwjaarsspeech uit.

"Dank dat u allen gekomen bent en bij deze wens ik u namens het bestuur van de Werkgevers Drechtsteden allen een voorspoedig 2019 en ik hoop dat het zowel zakelijk als privé een mooi jaar mag worden.

Afgelopen jaar hebben alle bestuursleden van de WD hun portefeuilles verder ontwikkeld en zijn we op vele onderwerpen met innovatietafels gestart.

De focus hierbij ligt op doorlopend werken aan ontwikkeling, durven omgaan met verandering en daadwerkelijk met elkaar resultaten boeken die je afzonderlijk niet of alleen beperkt voor elkaar kan krijgen.

Daaraan geven we nu al invulling d.m.v. innovatie tafels met onderwerpen zoals digitaal factureren, Digital Mainport en Waterstof tankstations. Voor al deze projecten zijn innovatietafels gestart en actief.

Deze innovatietafels zijn door en voor ondernemers gestart en worden mede gedragen door de Drechtsteden bestuurders. In het bijzonder wil ik de Omgevingsdienst ZHZ noemen, die zich zeer actief en betrokken opstelt en zoekt naar mogelijkheden voor een “Ja, mits” in plaats van een “Nee”.

Zij hebben als handhavers een adviesorgaan opgericht dat op vergunningsvraagstukken kan adviseren, zonder dat je gelijk door handhaving wordt gevolgd. Dit is een duidelijk voorbeeld van pro-actieve ambtelijk ondersteuning."

In de bijlage vindt u de onverkorte tekst.

Alle andere foto's van de nieuwjaarsreceptie zijn hier te bekijken.
Word document
Word document 20,96 KB
17 januari 2019 09:18