Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Ondernemersreis naar Bulgarije en Roemenië van 16-19 april 2019

 
13 maart 2019
Tuesday 16 April, 2019 - Boekarest, Sofia, Roemenië, Bulgarije
Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW, leidt in april een vierdaagse ondernemersreis naar Bulgarije & Roemenië en jij kunt mee. Bezoek aan beide of een van de twee landen is mogelijk.

Voor de Nederlandse ondernemer liggen er kansen in Bulgarije & Roemenië.
1) Bulgarije exporteerde in 2017 voor € 942,2 miljoen naar Nederland. De Bulgaarse economie maakte een stevige economische groei door: 3,6% in 2017.
2) Nederland staat in de top 10 van landen waarmee Roemenië het meest zaken doet.
3) De Roemeense economie is een van de snelst groeiende binnen de EU; bijna 7% in 2017.

Gaat je ondernemersbloed hier sneller van stromen en wil je meer weten?

Deze reis biedt een unieke kans om met eigen ogen je marktkansen in te schatten, in contact te komen met lokale bedrijven en om op het hoogste niveau met politieke leiders van het land te spreken. Verder hoor je ervaringen van Nederlandse ondernemers die je voorgingen met betrekking tot zakendoen en wonen in deze landen. Daarnaast is er veel ruimte voor contact met lokale ondernemers, reis deelnemers onderling, matchmaking en krijg je een idee van wat het werkelijk betekent om een business te runnen in Bulgarije en Roemenië.

We willen op deze bijzondere reis ondernemers meenemen die specifieke belangstelling hebben in de dienstensector (waaronder IT), lokale productie gericht op export (nearshoring) en de landbouw. Ook andere ondernemers die deze kans willen pakken zijn van harte welkom. Deze unieke reis is bij uitstek geschikt voor ervaren ondernemers met lef, tact, uithoudingsvermogen en oog voor kansen in deze nog relatief onbekende landen.

Lees hier meer informatie