Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Ontbijtbijeenkomst Prinsjesdag Drechtsteden

 
31 augustus 2012
Ondernemers welkom bij traditioneel prinsjesdagontbijt van Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs

Op donderdag 27 september organiseert Visser & Visser een ontbijtbijeenkomst met het thema ?Actualiteiten naar aanleiding van Prinsjesdag?. Vorig jaar werd het prinsjesdagontbijt voor de eerste keer in Dordrecht georganiseerd, in navolging op de regio?s Barendrecht en Goeree-Overflakkee waar het Visser & Visser Prinsjesdagontbijt al een jarenlange traditie is. Het betreft een unieke bijeenkomst die voor ondernemers zeer de moeite waard is.

Tijdens de ontbijtbijeenkomst zal mr. Harold van den Berge, partner en belastingadviseur bij Visser & Visser, u bijpraten over de belangrijkste zaken uit de Miljoenennota. Hij zal een praktische vertaalslag maken van de gevolgen voor de ondernemer waardoor u binnen een uur op de hoogte bent van de economische stand van zaken en de nieuwe fiscale regels voor 2013. De ontbijtbijeenkomst biedt voldoende mogelijkheid om andere ondernemers te ontmoeten en kennis te maken met Marco Ruit en Bernard de Vries, vestigingsleiders van Visser & Visser Dordrecht.

U bent van harte uitgenodigd om de ontbijtbijeenkomst bij te wonen. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 27 september in Hotel van der Valk Dordrecht. Vanaf 7.30 uur is de zaal open en staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. U kunt zich aanmelden via de website www.visser-visser.nl/prinsjesdagontbijt.  

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs werkt met ruim 200 medewerkers vanuit vestigingen in Apeldoorn, Barendrecht, Barneveld, Dordrecht, Gouda, Middelharnis en Oud-Beijerland.