Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Ontmoet op 16 juni dé student voor uw innovatie

 
14 juni 2011
Bent u bezig met een interessant innovatief project en kunt u wel wat hulp gebruiken? Of heeft u ideeën voor innovatieve projecten maar vindt u het lastig om hier tijd voor vrij te maken? Kom op 16 juni naar Rotterdam en ontmoet dé student om u hierbij te ondersteunen.

120 studenten
De Proeftuin Maritieme Innovatie helpt ondernemers hun economische positie te versterken door innovatieprojecten te initiëren. Eén manier is het samenbrengen van studenten en bedrijfsleven.De Proeftuin Maritieme Innovatie organiseert daarom op 16 juni een Speeddate. Tijdens de Speeddate zijn zo?n 120 studenten van verschillende MBO en HBO opleidingen aanwezig. Zij volgen een breed scala aan opleidingen ? van scheepsbouwkunde tot marketingcommunicatie. U kunt hen ontmoeten om zo extra onderzoekscapaciteit voor uw bedrijf binnen te halen.

Datum & tijden
16 juni a.s. van 16.00 uur tot 18.00 uur

Locatie
De Speeddate vindt plaats op Partyschip ?Boot 3?. Opstappen kan bij opstapplaats De Esch aan de Plantagelaan in Rotterdam.

Inschrijven
Deelnemen is gratis. Inschrijven is echter wel noodzakelijk. Klik hier om in te schrijven.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ondergetekende (T: (010) 44 44 333 of E: ab@hme.nl) of kijk op www.proeftuinmaritiemeinnovatie.nl.

Proeftuin Maritieme Innovatie - EU ondersteuning
De Proeftuin Maritieme Innovatie investeert in uw toekomst. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling.
Graag tot ziens op 16 juni a.s.!Met vriendelijke groet,

Annewieke Baank
projectleider innovatie HME