Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Presenteer je bedrijf tijdens het Duurzaamheidscafé in de Duurzaamheidsfabriek

 
22 oktober 2012
Duurzaamheidscafé Plus:
energie besparen: hoe doe je dat?

Energie wordt steeds duurder. Energie besparen is goed voor de portemonnee en voor het milieu. In het Dordts Duurzaamheidscafé Plus op woensdag 7 november geven bewoners, organisaties en bedrijven informatie over maatregelen om energie te besparen.

In de spiksplinternieuwe Duurzaamheidsfabriek in het Leerpark wordt van 18.30 tot 21.30 uur de eerste Dordtse Energiebesparingsmarkt gehouden. Het organiserende burgerplatform Duurzaamheid Dordrecht wil met dit speciale Duurzaamheidscafé zoveel mogelijk inwoners uit de Drechtsteden informeren over mogelijkheden om hun energieverbruik terug te dringen.

Ruim twintig bedrijven uit deze regio tonen een scala aan producten: van duurzaam bouwen, vloerisolatie en vloerverwarming tot zonnepanelen zonder dakpannen. Verder vertellen bewoners welke maatregelen zij zelf hebben genomen en een aantal sprekers en experts, onder meer van Milieufederatie Zuid-Holland gaat in op wat je zelf en gezamenlijk in je buurt, wijk of stad kunt doen aan energiebesparing.

Bovendien kunnen mensen voor de eerste keer een kijkje nemen in de Duurzaamheidsfabriek van de duurzame architect Thomas Rau. Onderwijs, bedrijven en gemeente gaan hier vanaf begin volgend jaar samenwerken aan innovatieve duurzame toepassingen.

Bewoners, organisaties of bedrijven die zich ook op de markt willen presenteren, kunnen zich nog aanmelden via platformduurzaamheiddordrecht@gmail.com.
De Duurzaamheidsfabriek is te vinden aan de Leerparkpromenade 50 in Dordrecht. De toegang is gratis.

Meer informatie over het programma volgt op www.dordtduurzaam.nl.