Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Prinses Máxima opent Van Leeuwen Buizen Groep

 
13 september 2011
Nieuw hoofdkantoor Van Leeuwen Buizen Groep
ZWIJNDRECHT, 12 september 2011 ? Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden verrichtte vandaag de officiële opening van het nieuwe hoofdkantoor van de Van Leeuwen Buizen Groep te Zwijndrecht.

Prinses Máxima opende het pand officieel door het doek van het nieuwe logo van het bedrijf te laten vallen, in het bijzijn van medewerkers, klanten en relaties van Van Leeuwen uit binnen- en buitenland. Ballonnen, confetti en muziek onderstreepten het feestelijke moment. De Prinses kreeg een rondleiding door het nieuwe kantoorpand en de nabij gelegen buizenhandel en -opslag.

Gastheer tijdens de opening was Peter Rietberg, Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Van Leeuwen Buizen Groep, medegastheer was Joop Sassen, CEO. Onder de aanwezigen waren de Commissaris van de Koningin in de provincie Zuid-Holland, Jan Franssen, en de Burgemeester van de gemeente Zwijndrecht, Antoin Scholten. Ook voormalig Bestuursvoorzitter de heer Clarien Rietberg en mevrouw Nelly Rietberg-Van Leeuwen, dochter van de oprichter van het bedrijf, waren bij de officiële opening aanwezig.

Het nieuwe hoofdkantoor is gelegen op de meest westelijke punt van het terrein Swinhaven, aan de Oude Maas. Op het terrein bevinden zich reeds jaren de kantoren, magazijnen en de buitenopslag van de Zwijndrechtse vestiging van Van Leeuwen. De gebruikte bouwmaterialen zijn geïnspireerd op de omgeving, zoals het water en de rietkragen van het naastgelegen rivierlandschap. De toepassing van zonne- en windenergie en warmte-koude opslag maakt het kantoor één van de meest energiezuinige in Nederland.

Peter Rietberg, Voorzitter van de Raad van Bestuur: ?De nieuwe kantooromgeving is inspirerend door het weidse zicht op de rivier de Oude Maas maar vooral door het uitzicht op het buizenopslagterrein van waar klanten over de hele wereld onze buizen krijgen geleverd. Vanuit dit nieuwe hoofdkantoor zal Van Leeuwen haar strategie en groei verder richting geven. We zijn er trots op dat Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima de officiële opening heeft verricht.?

Van Leeuwen Buizen Groep

De Van Leeuwen Buizen Groep is een internationaal opererende handelsonderneming in stalen buizen, buiscomponenten en afsluiters. Het bedrijf is in vrijwel alle industriële sectoren actief. De basis van het bedrijf is gelegd in 1924. De Groep telt meer dan veertig vestigingen verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Noord-Amerika.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot:

Van Leeuwen Buizen Groep, Corporate Communications

Ingrid den Hartog, e-mail cc@vanleeuwen.nl, telefoon (078) 625 23 32, mobiel 06 23 14 71 18

www.vanleeuwen.com
Officiële opening hoofdkantoor