Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Reconstructie Mijlweg en parkeerbeleid vrachtwagens

 
15 mei 2012

3 mei 2012
Betreft: Reconstructie Mijlweg en parkeerbeleid vrachtwagens

Geachte ondernemer,

De Gemeente heeft met ondernemers van de westelijke bedrijventerreinen overleg gevoerd over de omleidingroute tijdens de reconstructie van de Mijlweg.

De opmerkingen die tijdens de vorige bespreking zijn gemaakt, zijn verwerkt in de plannen, die we graag met u bespreken.

Op dinsdag 15 mei a.s. hebben wij een bijeenkomst gepland waar wij u graag voor uitnodigen. Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom bij:

Sarens Nederland BV aan de Pieter Hoebeeweg 99 te Dordrecht.

Voor meer informatie over het project of deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met ondergetekende via telefoonnummer (078) 770 4279.

Op verzoek van de ondernemers gaat de gemeente Dordrecht de problematiek van overlast gevende en foutgeparkeerde vrachtwagens op Dordtse Kil I, II en Amstelwijck-West aanpakken. Tijdens de informatiebijeenkomst over de Mijlweg kunt u meer achtergrondinformatie krijgen over de maatregelen en eventueel uw aandachtspunten doorgeven.

Graag tot dinsdag 15 mei.


Voor de planning willen we graag weten of u de bespreking bijwoont.
Wilt u dit doorgeven aan secretaris@werkgeversdrechtsteden.nl of via http://www.werkgeversdrechtsteden.nl/formulier/?form&bijeenkomst=Aanmelding bijeenkomst reconstructie Mijlweg&datum=15%20mei%202012&formtitel=Aanmelding bijeenkomst reconstructie Mijlweg&telefoonnummer=&opmerking=&email=&bedrijfsnaam=" target="_blank">beantwoording van deze e-mail?

Met vriendelijke groet,
Piet Vlasblom
Projectmanagement Dordrecht

Bijlage: Verslag bijeenkomst 28 september 2011
Deze bijeenkomst wordt ondersteund door Werkgevers Drechtsteden, Kamer van Koophandel, Dordrechtse Ondernemersvereniging DOV en Stichting Beveiliging
Bedrijventerreinen Dordrecht.