Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Regio Deal Drechtsteden

 
18 oktober 2018
Vanuit de regio is inmiddels contact gelegd met de provincie en met minister Schouten van LNV. Ook worden andere ministers benaderd. Ambtelijk is contact gelegd met diverse SG's en DG's.

The Economic Development Board is aan gehaakt.Gevraagd is aan enkele grote bedrijven om de aanvraag actief te ondersteunen in Den Haag.

Wellicht dat u nog mogelijkheden ziet om de aanvraag onder de aandacht te brengen van anderen die op enigerlei wijze betrokken zijn bij de beoordeling van de Regio Deals.

Op dit moment kunnen we alleen nog mondeling de boodschap verder brengen. Schriftelijke steunbetuigingen komen niet meer op de juiste plek.

Naar verwachting wordt begin /half november definitief besloten welke Regio Deals er worden gesloten.

We weten al dat de Regio Deal Drechtsteden niet bovenaan het lijstje staat. Als onze plek op de ranglijst niet verandert, hopen we dat Den Haag, de ministers, ambtelijke top en de provincie, zich realiseren waarom de ontwikkeling van de oevers zo'n belangrijk onderdeel is van de Groeiagenda. En hopen we dat we op enigerlei wijze in aanmerking kunnen komen voor andere (financiële) ondersteuning.

Bekijk bijgaand de folder.
PDF document
PDF document 434,68 KB
29 oktober 2018 10:49
PDF document
PDF document 99,77 KB
29 oktober 2018 10:49
PDF document
PDF document 2,92 MB
18 oktober 2018 11:47