Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Reminder Uitnodiging Werkconferentie Route 27

 
12 september 2011
Donderdag 29 september 14.00-20.00 uur

Structurele verandering van de arbeidsmarkt eist radicale transitie van werkgevers en professionals die met en voor jongeren (16-27 jaar) werken. En voor overheid en onderwijs in de Drechtsteden.

 

Revolutie in de polder

De arbeidsmarkt verandert de komende jaren radicaal. Door vergrijzing en ontgroening werken er minder mensen. De arbeidsmarkt flexibiliseert; meer ZZP-ers, meer tijdelijke contracten. Generatie Y en Z staan anders in het (werkzame) leven dan de mensen die hen opleiden, werven en leiding geven. Deze ?nieuwe tijd? vraagt om een geheel nieuwe aanpak van jongeren door werkgevers, professionals, onderwijs en overheid in de Drechtsteden.


Op donderdag 29 september organiseert Route 27 haar jaarlijkse Werkconferentie. Je bent van harte welkom vanaf 13.30 uur in het Multifunctioneel Centrum Maasplein, Maasstraat 30 in Alblasserdam.

 

Meer over het programma, de sprekers, locatie en interessante achtergrondinformatie vind je op dewebsite Route 27 Werkconferentie 2011! Je kunt je tot 22 september opgeven via het formulier op de website of mail je naam, organisatie en functie naar Route27@drechtsteden.nl. Vergeet niet aan te geven aan welke workshop je wilt deelnemen.


R27 balk onderaan emailberichten