Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Rendement in Transport

 
2 april 2012
De transportwereld verandert op dit moment in rap tempo. Enerzijds biedt de techniek nieuwe mogelijkheden om de bedrijfsvoering verder te optimaliseren en aansluiting te zoeken bij netwerken en systemen van verladers en andere partijen in de logistieke keten. Anderzijds verplichten de al jaren onder druk staande marges tot een zeer scherpe bedrijfsvoering en een focus op een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering.

Met name middelgrote transportbedrijven zitten in een moeilijke positie. Er zijn beperkte financiële mogelijkheden om te investeren in technische middelen en de marges lopen al jaren terug. Financiers zijn zeer terughoudend ten aanzien van investeringen/vervangingen en lange relaties met opdrachtgevers behoren veelal tot het verleden.

Samen met Rietveld Truck Rendement Service verzorgen Claassen, Moolenbeek & Partners Gorinchem de themabijeenkomst "Rendement in Transport". Vanuit de techniek en sturing van organisaties worden de mogelijkheden geschetst om de vloot efficiënt te sturen en het rendement van de bedrijfsactiviteiten te verbeteren.

Indien u in transport actief bent nodigen wij u graag uit op 16 april vanaf 19.00 uur voor deze themabijeenkomst in De Til in Giessenburg (Breestraat 1). Als u niet actief bent in transport dan kunt u er wellicht een relatie op wijzen.

Aanmelding graag via themabijeenkomst@rietveld.nl
Voor het programma gedurende de avond volg dan bijgaande link:www.rietveld.nl/wp-content/uploads/2012/03/Uitnodiging-themabijeenkomst-Rendement-in-Tranport.pdf