Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Rijden de Drechtsteden de groene kant op?

 
23 juli 2012
Steeds meer bedrijven uit de Drechtsteden gaan voortvarend aan de slag met duurzame mobiliteit. De Drechtsteden-gemeenten juichen dit toe en stimuleren andere ondernemers deze uitdaging ook aan te gaan. Daarom organiseren zij op maandag 17 september van 17.00 tot 21.00 uur een ondernemerssymposium over duurzame mobiliteit. U bent van harte uitgenodigd!

Na een inspirerende aftrap draait het symposium vooral om praktijkvoorbeelden en kennisuitwisseling. Wat zijn uw ervaringen? Waarom is uw organisatie wel of juist niet met duurzame mobiliteit bezig? Welke afwegingen maakt u daarbij? En is verkeersveiligheidsbeleid een onderdeel van uw mobiliteitsbeleid?

Op de bijbehorende informatiemarkt staan, veelal regionale, ondernemers die u graag informeren over de mogelijkheden om duurzame mobiliteit in uw bedrijfsvoering in te passen.

Het symposium vindt plaats tijdens de Europese Mobiliteitsweek, een campagne die van 16 tot en met 22 september de aandacht vestigt op duurzame mobiliteit en verkeersveiligheid. Het symposium wordt georganiseerd door de zes Drechtsteden-gemeenten Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht. Zij werken al 15 jaar samen op het gebied van verkeersveiligheid en ook duurzaamheid staat regionaal hoog op de agenda.

Het definitieve programma wordt in de tweede helft van augustus bekendgemaakt, maar reserveert u maandag 17 september 2012 vast in uw agenda!

Voor vragen kunt u contact opnemen met Annika Mostert, tel. 06-14637977 of per e-mail: info@verkeerstudio.nl.