Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Sales Enablement 3.0

 
20 juli 2018
Hoe kun je jaarrond werk maken van meer en betere klantcontacten?
Datum: donderdag 18 september 2018
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Plaats: Dordrecht, Grotekerksplein 4

Het wordt steeds lastiger om zendtijd te krijgen bij onze klanten. Drukke agenda’s en een overvolle takenlijst zorgen ervoor, dat onze contactpersonen vaak nauwelijks tijd hebben om ons verhaal goed tot zich te nemen.

Hoe kunnen we ons, in persoonlijke contacten én daarbuiten, zodanig profileren dat onze boodschap wel binnenkomt? En blijft hangen!

Technologie zorgt ervoor dat we meer middelen dan ooit tot onze beschikking hebben om onze contactpersonen te bereiken. En dat biedt kansen!

Op donderdag 18 september aanstaande organiseren we een COOKS Academy over dit onderwerp. Hierin besteden we aandacht aan de volgende vragen.

  • Hoe kunnen we het aantal contacten met onze klanten op een efficiënte en effectieve manier verhogen?
  • Hoe kunnen we de loyaliteit van onze klanten versterken?
  • Hoe kunnen we jaarrond geregisseerde en relevante content bij onze klanten onder de aandacht krijgen?

Marcel Molenaar van LinkedIn
Tijdens deze COOKS Academy presenteert onder andere Marcel Molenaar, Country Manager & Head of Marketing Solutions bij LinkedIn Benelux. Hij geeft nieuw inzicht in de mogelijkheden van dit grootste zakelijke sociale netwerk bij de inzet van een geïntegreerde sales aanpak. Daarnaast zullen we u aan de hand van een aantal boeiende foodservice én retail cases inspirerende voorbeelden geven hoe u kunt omgaan met bovenstaande vragen.

Gedurende deze kleinschalige bijeenkomst is er volop gelegenheid met elkaar te discussiëren en van elkaar te leren. Na afloop is er de mogelijkheid om, onder genot van een drankje en een hapje, uitgebreid na te praten.

Meld je nu aan!
Wil je deze COOKS Academy niet missen en ben je geïnteresseerd wie er nog meer zijn? Stuur dan een mail naar anneloes@cookscrossover.com.