Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Save-the-date | Innoveren & investeren - 23 mei 2018

 
23 maart 2018
Altijd al willen weten hoe de meest innovatieve bedrijven in de Drechtsteden kunnen blijven vernieuwen? Meer weten over de financieringsmogelijkheden voor uw innovaties? Én wat een investeerder meer dan kapitaal te bieden heeft? Kom dan naar de bijeenkomst Innoveren & Investeren op 23 mei van 14.30 uur – 17.00 uur bij de Duurzaamheidsfabriek te Dordrecht en maak kennis met o.a. ervaren innovatieve ondernemers, Rabobank, MKB Katalysatorfonds en de verschillende investeringsfondsen van of in beheer bij InnovationQuarter.

Ervaren ondernemers vertellen waarom en hoe zij investeringen en subsidies hebben aangetrokken om hun innovaties te financieren, welke uitdagingen zij daarbij tegenkwamen én zij geven tips aan ondernemers voor succesvolle financieringsaanvragen. Maarten Korz, Innovatie manager Rabobank, zet uiteen op welke manier Rabobank ondernemers kan helpen zichzelf te innoveren.

Daarnaast presenteren fondsmanagers Liduina Hammer van UNIIQ en Nienke Vledder van ENERGIIQ de proposities van de fondsen van of in beheer van InnovationQuarter en hun ervaringen omtrent succesvol innoveren. Ook bieden wij u uiteraard tijdens het netwerkgedeelte volop de gelegenheid om contactgegevens uit te wisselen met onze gezamenlijke account- en fondsmanagers.

Rabobank Drechtsteden/Merwestroom
Regio Drechtsteden, MKB Katalysatorfonds
InnovationQuarter, UNIIQ en ENERGIIQ
Werkgevers Drechtsteden