Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Seminar met Jan Peter Balkenende op 5 september

 
17 mei 2018
Avond voor ondernemers: Seminar met Jan Peter Balkenende op 5 september in Apollo Hotel Papendrecht - Bestel nu nog snel een kaart met korting

Beste ondernemers,

Op 5 september staat er een bijzondere avond gepland: het seminar Nederland = ANDERS metJan Peter Balkenende. Een avond in het Apollo Hotel Papendrecht, speciaal ook voor ondernemers in de regio Drechtsteden.

www.stichtinganders.nl/seminar

Graag maken we u attent op deze avond omdat het weer een inspirerende avond beloofd te worden. Afgelopen jaar was managementgoeroe Ben Tiggelaar onze spreker en was het met 250 aanwezigen een memorabele en uitverkochte avond. Dit jaar komt Jan Peter Balkenende de zaal inspireren met onder andere thema’s als:

- leiderschap

- goede bestuur over je organisatie

- lessen uit zijn rijke werkervaring in overheid, ondernemerswereld, etc.

- de kracht van de samenleving

De avond wordt georganiseerd door Stichting ANDERS. ANDERS verbindt lokale ondernemers aan lokale noden. Tijdens deze avond hopen we vele ondernemers te inspireren. Jan Peter Balkenende werkt belangeloos mee aan deze avond omdat hij gelooft in de missie van ANDERS. De opbrengst van de avond komt ten goede aan het werk van de stichting.

Afgelopen jaar mochten we hele groepen namens ondernemersverenigingen, rotary’s, tafelrondes, etc verwelkomen op het seminar. Dit jaar willen we ook jullie van harte uitnodigen om aanwezig te zijn. Deze avond is een perfect event en activiteit voor de hele vereniging, je team of een groep collega’s. De avond is ook een mooie gelegenheid tot netwerken, vooraf, tijdens de avond en natuurlijk met de borrel achteraf.

Investering

- De kaarten kosten tot en met 1 juni slechts €35,-. Dit is inclusief koffie/thee vooraf en hapje/drankje achteraf.

- Vanaf 2 juni kosten de kaarten €50,- per stuk.

- Er is ook extra korting beschikbaar wanneer u 5 of 10 kaarten tegelijk koopt.

Meer informatie en bestellen: www.stichtinganders.nl/seminar

Locatie: Apollo Hotel Papendrecht

Datum: woensdagavond 5 september

Tijd: 19.00 - 22.00

Tip: stuur dit bericht door binnen uw vereniging en/of netwerk om meer relaties op de hoogte te brengen van deze bijzondere avond!

Graag tot 5 september!


PDF document
PDF document 993,40 KB
17 mei 2018 14:49