Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Shorttrack februari 2012

 
23 december 2011
Beste Drechtse ondernemer,
Van 10 tot 12 februari organiseren de gemeente Dordrecht, de KNSB en TIG Sports gezamenlijk de finale van de World Cup Shorttrack te Dordrecht. Dit wordt een van de grootste sportevents in Dordrecht van de afgelopen jaren waar Dordrecht met recht trots op kan zijn.

In de gloednieuwe ijshal van de Sportboulevard Dordrecht zal shorttrack te beleven zijn op een manier waarop het in Nederland niet eerder is vertoond. Natuurlijk zijn er spannende races, onmogelijke inhaalacties en spectaculaire valpartijen. Nieuw is dat er ook rondom de baan en tussen de races door volop entertainment zal zijn met onder meer danseressen en dj?s. Tijdens de World Cup finale gaan topsport en show hand in hand.

De Nederlandse shorttrackers zijn de World Cup dit najaar goed begonnen en werken toe naar de ultieme finale van het schaatsseizoen, de ISU World Cup Finals. In Dordrecht kunnen we ongetwijfeld een aantal mooie resultaten van onze landgenoten verwachten.
Voor de Nederlandse rijders is niets mooiers dan wanneer ze gesteund worden door het thuispubliek. Met enthousiaste fans op de tribune en een geweldige sfeer in het stadion zal de Nationale kernploeg een topprestatie willen leveren.

Het event biedt u als Drechtse ondernemer verschillende mogelijkheden om uw bedrijf te profileren middels publiciteit of het uitnodigen van relaties.
Er zijn 2200 zitplaatsen waar u en uw relaties het spektakel van dichtbij kunnen meemaken. Direct aan de ijsbaan is een prachtige VIP hospitality ruimte gelegen waar u en uw relaties de hele dag welkom zijn.

De hospitality pakketten variëren tussen de 10 en de 500 personen (inclusief F&B en schaatsclinics!). Mocht u nog geen personeelsuitje op de kalender hebben staan is dit een uitstekende gelegenheid uw medewerkers een onvergetelijke dag te bezorgen.

Mocht u informatie willen over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met Rob van den Berg, 020-5709060 of rob@tigsports.nl