Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Ten Holter Noordam advocaten: samen verder op één locatie

 
27 augustus 2019
Samenvoeging kantoren Rotterdam en Dordrecht
Ten Holter Noordam advocaten heeft besloten om de activiteiten van de vestiging in Dordrecht vanaf 7 oktober onder te brengen in het kantoor van Rotterdam. Meer synergie en efficiency, betere afstemming en samenwerking en kortere lijnen zijn de belangrijkste redenen om te kiezen voor een fysieke samenvoeging van de kantoren Dordrecht en Rotterdam. Na de samenvoeging werken alle advocaten samen onder één dak in een prachtig pand aan de Veerhaven in Rotterdam.

Wat betekent dit voor u?
Ons advocatenkantoor blijft één kantoor, geworteld in de regio’s Rotterdam en Drechtsteden. De fysieke samenvoeging verandert daar niets aan. Ook de kennis van de markt in de Drechtsteden blijft ongewijzigd en u behoudt uw vaste contactpersoon. U bent van harte welkom op ons kantoor in Rotterdam. Vindt u het prettiger om in Dordrecht af te spreken? Geen probleem. Wij komen graag naar uw locatie of nodigen u uit in een vergaderruimte bij HNK Dordrecht aan de Burgemeester de Raadtsingel.

De focus op de kwaliteit van onze dienstverlening blijft onverminderd hoog
Door de specialistische kennis letterlijk samen te voegen, kunnen wij u nog gerichter adviseren. De advocaten kunnen makkelijker overleggen en sneller schakelen. Met als positief effect dat wij u beter van dienst kunnen zijn. Zo profiteert u nog meer van de uitgebreide expertise die wij in huis hebben. Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon of Pieter van den Brink, partner en woordvoerder, viabrink@thna.nl of 088 234 45 00.

Relatiedag kantoor Rotterdam
Eind januari 2020 organiseren wij een middag bij ons 'thuis' op ons kantoor in Rotterdam voor al onze relaties. Met een inspirerende spreker over samenwerking, gelegenheid om ons kantoor te zien en tijd om bij te praten onder het genot van een drankje en hapje. Wij nodigen u hier graag voor uit. U ontvangt van ons nog een uitnodiging met meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden.

Ons adres per 7 oktober 2019 is: Veerhaven 17
3016 CJ Rotterdam

T: +31 (0)88 234 45 00
F: +31 (0)88 234 45 99

info@thna.nl
www.thna.nl

Adres

Adres
Veerhaven 17
 
Rotterdam

Locatie