Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Themabijeenkomst 99vanDrechtsteden

 
29 mei 2018
Inmiddels zijn we al een aantal maanden onderweg met de “99vanDrechtsteden”. Na een mooie startbijeenkomst op 14 december 2017 volgde een tweede bijeenkomst op 15 februari 2018. We hebben dat de Proeferij waarbij werkgevers kennis konden maken met de “talenten” van allerlei potentiele werknemers met een vorm van beperking. Deze bijeenkomst was een gezamenlijk project van óók Baanbrekend Drechtsteden, Werkbank Drechtsteden, Werkgevers Drechtsteden en Hestia werkt! Inmiddels worden tal van vervolgbijeenkomsten georganiseerd. De eerste die we u willen aankondigen is een themabijeenkomst op:

DINSDAG 12 JUNI vanaf 15.30 uur in het Appelhuisje aan het Kortland 49 te Alblasserdam. Een wel zeer inspirerende omgeving om met elkaar aan de slag met inclusief werkgeverschap in de, dagelijkse, praktijk.

We gaan in gesprek o.l.v. Jennifer van Rossum van Subway Dordrecht. Zij is winnaar van de Social Impact Award Drechtsteden 2017 en zij zal haar kennis en ervaring op het gebied van social HRM met ons delen en ons inspireren om MVO-werkgeverschap te combineren met het behalen van organisatiedoelen!

Zij heeft een eigen visie op hoe je binnen de organisatie draagvlak creëert en het mogelijk maakt inzet van werknemers met een beperking succesvol te maken!

U kunt zich reeds aanmelden via 99vandrechtsteden@denormaalstezaak.nl

Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Dus meld u snel aan!

Na aanmelding zullen we u exacter informeren over het programma en de doelen die we met elkaar willen bereiken!

Arie van den Herik
Regiocoördinator “99van Drechtsteden”
T:06-51508417
E: arievandenherik@denormaalstezaak.nl