Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

TWEEDE BIJEENKOMST MVO DRECHTSTEDEN: VAN DUURZAAM DENKEN NAAR DUURZAAM DOEN!

 
6 juni 2012
Hoe integreert uw bedrijf duurzaamheid in bedrijfsprocessen? En hoe zorgt uw bedrijf ervoor dat MVO intern wordt gedragen en het gewenste resultaat wordt bereikt? U hoort het tijdens de tweede bijeenkomst van het Bedrijvenplatform MVO Drechtsteden op 26 juni bij Duurzaamheidcentrum Weizigt. De bijeenkomst start om 19.00 uur en is gratis toegankelijk voor alle bedrijven uit de Drechtsteden.

MVO in de praktijk ? Pierre Hupperts

Duurzaamheidexpert Pierre Hupperts (Oxfam Novib, The Body Shop, IDH, the Terrace) is een inspirerende spreker die zal vertellen hoe MVO in de praktijk geïntegreerd kan worden. Na afloop weet u dankzij zijn praktijkcases wat u juist wel of niet moet doen om duurzaamheid succesvol in uw organisatie te implementeren.

Ronde-Tafelsessies
Daarna kunt u kiezen uit vijf Ronde-Tafelsessies met de thema?s Energie, People, Mobiliteit, Implementatie MVO of Duurzaam inkopen. In twee rondes bespreekt u met andere bedrijven de kansen om duurzaamheid binnen uw bedrijf te versnellen en hoe samenwerking binnen de regio mogelijk is.

Na de Ronde-Tafelsessies is er een centrale terugkoppeling, waarin ook de toekomst van het Bedrijvenplatform MVO Drechtsteden wordt besproken. Afsluitend vindt er een netwerkborrel plaats.


Programma Bedrijvenplatform MVO Drechtsteden 26 juni
19.00 uur    Zaal open: koffie en thee
19.30 uur    Welkom - Louise Bergenhenegouwen (Directeur Duurzaamheidscentrum Weizigt)
19.40 uur    Gastspreker Pierre Hupperts, The Terrace - MVO in de praktijk.
20.20 uur    Ronde Tafels over Energie, People, Mobiliteit, Implementatie MVO en Duurzaam inkopen & ketenverantwoordelijkheid
21.00 uur    Centrale  terugkoppeling en toekomst MVO Drechtsteden
21.15 uur    Netwerkborrel

Aanmelden bijeenkomst 26 juni
U kunt uw bedrijf aanmelden voor de tweede bijeenkomst van MVO Drechtsteden bij Simone van der Klooster, per e-mail: s.vander.klooster@dordrecht.nl of telefonisch: 078-770 44 06. Ook kunt u gebruik maken van het online aanmeldformulier op www.weizigtnmc.nl. Voor inhoudelijke vragen over de bijeenkomst kunt u terecht bij Sander Verschuren (s.verschuren@dordrecht.nl, 078-7704417).
 
Locatie
U vindt Duurzaamheidcentrum Weizigt aan het Van Baerleplantsoen 30 in Dordrecht. U kunt Duurzaamheidcentrum Weizigt het beste bereiken met het openbaar vervoer. Automobilisten kunnen aan de Weeskinderendijk gratis parkeren.

Bedrijvenplatform MVO Drechtsteden

Bedrijvenplatform MVO Drechtsteden is een initiatief van Duurzaamheidcentrum Weizigt. Het bedrijvenplatform wil bedrijven uit de Drechtsteden samenbrengen om kennis en praktijkervaringen met elkaar te delen. Met deze kennis en inspiratie kan de ondernemer meer bewuste keuzes maken om een balans te bereiken tussen people, planet en profit.