Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Uitnodiging: 23 mei demonstratiemiddag CofanoBlue

 
3 mei 2019
Dit nieuwsbericht wordt op 24 februari jongstleden gedeeld door de nieuwsite Apparata.
Dit is o.a. een voorbeeld van bedreigingen en risico’s die momenteel aan de orde zijn.

Steeds meer bedrijven begeven zich op de digitale snelweg en het internet wordt steeds vaker beschouwd als een verworven recht. Internet is iets waar we niet meer zonder kunnen als het gaat om communicatie en informatievoorziening. Ook bedrijven maken steeds meer gebruikt van het internet om te communiceren. Het is dus zaak dat bedrijven zich bewust zijn van de risico’s en nadenken over maatregelen om de mogelijke gevaren en de daarbij behorende gevolgen te voorkomen.

We zien dat de ISO 27001, de internationale norm voor informatieveiligheid, steeds vaker wordt gehanteerd om het informatieveiligheidsbewustzijn binnen organisaties te verhogen en dusdanige maatregelen te nemen om datalekken te voorkomen en hackaanvallen te weerstaan. Om de informatieveiligheid goed te kunnen managen is een Information Security Management Systeem een must. CofanoBlue is zo’n ISMS, ontworpen met de laatste technieken, rekening houdend met de eisen en wensen van de gebruikers; zeer pragmatisch dus!

Benieuwd wat CofanoBlue voor u kan betekenen op gebied van information security management? Kom dan naar de demonstratiemiddag op 23 mei bij ons op kantoor, aanvang 14:00 uur. 

U kunt zich inschrijven door een mail te sturen naar inschrijvingen@cofano.nl