Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Uitnodiging Bedrijfsbezoek Quooker op 13 maart

 
13 maart 2019
Graag nodigen wij u uit voor een bedrijfsbezoek aan Quooker, gevestigd in de Staalstraat 1 in Ridderkerk.

Het verhaal van Quooker is begonnen in 1970. De Rotterdamse Henri Peteri werkte bij Unilever en was op het hoofdkantoor in Londen, toen hij een ingeving kreeg die zijn leven voorgoed zou veranderen. Het was tijdens een presentatie over instant soep. Er werd getoond hoe je in slechts vijf seconden soep kon oplossen in kokend water. ‘En daar moet water bij dat vijf minuten op het vuur moet staan?’ dacht Peteri, ‘Wat een waanzin! Waarom komt er in onze huizen geen gekookt water uit de mengkraan?!’ Eenmaal thuis dook Peteri de kelder in om een prototype te ontwikkelen van de eerste kokend waterkraan ter wereld. Dat kostte veel tijd en geld. Maar toen het eerste model er was, verkocht Peteri hem aan vrienden en bekenden, die razend enthousiast waren. Wie eenmaal een Quooker had kon niet meer zonder.

Op dit moment produceert Quooker 110.000 Quookers per jaar, zijn er meer dan 2000 dealers, verdubbelt de omzet elke drie jaar en hebben ze vestigingen in Nederland, België, Denemarken, Duitsland, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Zweden en Zwitserland. Het is het resultaat van jaren door ontwikkelen, testen en technisch innoveren. Daartoe wordt bij Quooker in Ridderkerk iedere dag met 250 man gewerkt aan nieuwe technische ideeën en ontwerpoplossingen om de kranen nóg zuiniger, nóg makkelijker in gebruik en nóg mooier te maken.

Het bezoek vindt plaats op 13 maart en u wordt vanaf 17.15 uur in de showroom in het hoofdkantoor ontvangen. Parkeren kunt u op de parkeerplaats rondom het gebouw.

De heer Geertjan Woltjes, COO van Quooker zal ons om 17.30 uur een presentatie geven over het bedrijf. Aansluitend aan de presentatie volgt een rondleiding langs de diverse afdelingen.

Het bezoek wordt afgesloten met een hapje en een drankje.

Interesse? Geef u op via onderstaande knop


Inschrijvingen

Jaap van OordKoos LeeuwensteinDrs Remko MolWilma NedermeijerGert JongeneelRelatiebeheerder Erik HuijzerMr. Martijn de BruinDe Heer J.m. PaansSandra VerberkMr Mark HuijzerRob BastinckDhr Olivier ClaessenDirk van Vuren