Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Industriedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Uitnodiging bijeenkomst AVG

 
12 februari 2018
Wat heeft de AVG voor impact op uw personeel en ICT?
De nieuwe Europese privacyregels staan voor de deur, 25 mei is het zo ver. De AVG (algemene verordening gegevensbescherming) is dan van kracht en vanaf dat moment wordt er verwacht dat u aantoonbaar verantwoord met persoonlijke informatie omgaat.

In de praktijk levert dit behoorlijk wat organisatorische vraagstukken op. Bijvoorbeeld hoe om te gaan met ICT, een kostbaar stuk van de organisatie met behoorlijke risico`s op dataverlies door cybercriminaliteit. Daarnaast is er ook de organisatorische kant en het eigen en ingeleende personeel welke de nodige vraagstukken opleveren!

Tijdens de bijeenkomst belichten we deze vraagstukken niet alleen, we bieden u ook de handvatten om aan de slag te gaan! Dus wilt u meer weten hoe u slim met de AVG kunt omgaan, dan bent u van harte uitgenodigd deel te nemen aan deze bijeenkomst.

Programma 15 februari
11.30 uur Inloop en koffie12.00 uur Presentatie: De impact van de AVG op ICT en organisatie (door Jaap van Oord van FourTOP ICT)12.30 uur Pauze
12.45 uur Presentatie: De impact op uw personeel (door Erick Verlee van Raaak Personeel & Payrolling
13.15 uur Gelegenheid tot netwerken14.00 uur EindeLocatie: Edisonweg 12c, Alblasserdam


Met vriendelijke groet,
Jaap van Oord -
Directeur FourTOP ICT

Aanmelden


FourTOP detachering

Detachering van ervaren specialisten op projectbasis. U betaalt geen werving- en selectiekosten en u loopt geen werkgeversrisico’s. Wij hebben Werving & Selectie en Deta-vast aan onze diensten toegevoegd. Benieuwd naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen?

Lees meer