Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Uitnodiging bijeenkomst “In de greep van de stikstofcrisis”

 
28 januari 2020
Dinsdag 28 januari 2020
Tijd: 15.30-17.30 uur
Locatie: Koninklijke Van der Wees Groep BV, ’s-Gravendeelsedijk 100, Dordrecht

Er heerst veel onduidelijkheid onder ondernemers aangaande de stikstofproblematiek. Ondernemers verkeren in onzekerheid, horen tegenstrijdige berichten, vinden het hypocriet en kunnen de gevolgen voor hun onderneming moeilijk inschatten.

Sinds de uitspraak van de Raad van State van 29 mei 2019 is Nederland in de greep van de 'stikstofcrisis'. Als gevolg daarvan liggen inmiddels duizenden bouw- en infraprojecten stil. Er wordt door kabinet en provincies gewerkt aan oplossingen maar op dit moment is nog niet duidelijk of dit soelaas gaat bieden voor de praktijk. Tegelijkertijd speelt nog een ander probleem voor de bouw- en infrasector: PFAS. Hoewel daar sinds 1 december jl. weer meer ruimte lijkt te zijn gecreëerd voor activiteiten, heerst ook op dat front nog veel onduidelijkheid.

In een informatieve bijeenkomst op 28 januari staan deze twee onderwerpen centraal. Daarbij wordt vanuit juridisch perspectief besproken wat op dit moment wél en wat (nog) niet mogelijk is. Er is daarbij ook ruimte om vragen te stellen over uw eigen projecten.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Christine Visser en Casper Dekker, advocaten bij Ten Holter Noordam advocaten. Zij zijn in hun praktijk zeer actief betrokken bij deze onderwerpen.

Programma
15.30 Inloop
15.50 Welkom door Rolf Maliepaard, CEO Koninklijke Van der Wees Groep en Jacob Klink, voorzitter Werkgevers Drechtsteden
15.55 “In de greep van de stikstofcrisis” inclusief aandacht voor uw eigen situatie, door Christine Visser en Casper Dekker van Ten Holter Noordam advocaten
17.30 Netwerkborrel

Parkeren
Bij aankomst wordt u doorverwezen naar de parkeerplaats.

Aanmelden
Klik op de onderstaande knop om aan te melden. We zien uw aanmelding graag tegemoet!


Inschrijvingen

Gert JongeneelRelatiebeheerder Erik HuijzerSandra VerberkJan KorevaarBert ten VeenBarbara KeuzenkampHenk Stegeman