Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Uitnodiging Congres Ondernemen & Financiën

 
20 november 2018
Op 29 november organiseert Port of BUSINESS in samenwerking met enkele partners een congres met als thema Ondernemen & Financiën. Graag willen wij u voor deze interessante bijeenkomst uitnodigen.

Tijdens het congres is er aandacht voor de algemene economische ontwikkelingen, met een korte terugblik op 2018, maar vooral zullen de inleiders ingaan op financiële ontwikkelingen. Spreker namens het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) is Judith de Bruijn. Zij zal het hebben over Slim Werkgeven (kijk voor meer informatie hieronder). Namens Baker Tilly Berk zal Annette Bakker een inleiding verzorgen. Annette is senior financieringsspecialist binnen de corporate finance groep van Baker Tilly Berk. Boelaars & Lambert zal namens Schouten Zekerheid een inleiding laten verzorgen en BeeQuip zal net als tijdens de laatste thema bijeenkomst een duo gesprek aangaan met een klant van hen. Het zal gaan over financieringen en dan met name ‘van bezit naar gebruik’. Bij het aansluitende panelgesprek schuift Evert de Gijsel, directeur Zakelijk bij ING Bank, eveneens aan.

Congres Ondernemen & Financiën van Port of BUSINESS
Datum: Donderdag 29 november 2018
Tijdstip: vanaf 16:30 uur
Locatie: Theater het Plein, Koningsplein 2 Ridderkerk

Samen met de betrokken partners: CT-AV, ING Bank, BEEQUIP, Baker Tilly Berk, ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Schouten Zekerheid en Boelaars & Lambert zijn we erin geslaagd om bijzonder interessante sprekers bij het congres te betrekken. Kortom een congres waarbij u als ondernemer niet mag ontbreken!

Na het congres kunt u nog gezellig na-borrelen onder het genot van een hapje en een drankje. Het belooft absoluut een interessante bijeenkomst te worden met daarbij volop de mogelijkheid om te netwerken.

Aanmelden kan via: denise@hjmediagroep.nl

Wij zien uw aanmelding met belangstelling tegemoet. Graag tot 29 november!