Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Uitnodiging: Demonstratiemiddag QHSE Management System

 
14 juni 2019
De zomer staat voor de deur, een mooi moment om terug te blikken op de eerste kwartalen van 2019. Hoe zijn we omgegaan met kwaliteit, blijven we continu herstellen of gaan we continu verbeteren?

Woensdag 3 juli is het zover en wordt de demonstratiemiddag georganiseerd rondom het thema Quality, Health Safety and Environment, waar CofanoBlue, ons QHSE Management System, volledig op is gebasseerd.

De ideale situatie: de kwaliteit voldoet aan de klantverwachting, een volledige match. Iets waar ieder bedrijf naar streeft. De praktijk leert dat dit lastiger is dan verwacht, er kan niet altijd worden voldaan aan de verwachting. Er kunnen altijd situaties ontstaan waardoor er afwijkingen ontstaan. Omdat deze situatie zich altijd ongepland voordoet, is het zaak om deze afwijkingen te registreren om uiteindelijk te analyseren waar er verbeterd kan worden. CofanoBlue is ontwikkeld om organisaties te ondersteunen bij het managen, analyseren en verbeteren van de werkwijze. Na analyse kan eenvoudig worden vastgesteld waar er (verbeter)mogelijkheden liggen en kan er eenvoudig een verbetervoorstel worden vastgelegd, die op zijn beurt opnieuw gemonitord kan worden of het voorstel daadwerkelijk het gewenste effect heeft gehad.

Benieuwd naar alle toepassingen van het systeem en wat CofanoBlue voor u kan betekenen op gebied van het beoordelen, beheersen en beheren van uw werkwijze? Kom dan naar de demonstratiemiddag op 3 juli bij ons op kantoor, aanvang 14:00 uur. Schrijf u direct in:


DIRECT INSCHRIJVEN