Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Uitnodiging netwerklunch MVO loont

 
12 april 2012
In het kader van World Fairtrade Dag in de tweede week van mei, organiseert Fairtrade Gemeente Dordrecht een MVO netwerklunch in samenwerking met het Innercity Hotel en MVO loont. Laatstgenoemde programma helpt ondernemers MVO concreet te maken. Inspireren, praktische kennis opdoen, netwerken en een duurzame lunch zijn de ingrediënten van deze bijeenkomst.

Wist u al dat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) u veel kan opleveren? U leert tijdens de bijeenkomst de voordelen van MVO voor uw bedrijf kennen: productie-, omzet- of winstverhoging en imagoverbetering. Daarnaast hoort u goede voorbeelden van ondernemers. Alle deelnemers krijgen bovendien een stappenplan aangereikt om te starten met MVO.

Tafelgastsprekers zijn onder andere:
- Tom Dogterom, MVO Adviesgroep manager bij Primum en schrijver van het boek Corporate Responsibility in de boardroom, spreekt over 'Meer aandacht voor mens en milieu draagt bij aan winstgevendheid'.
- Marielle Feenstra, eigenaar MF Consultancy, gaat in op het belang van het nemen van strategische keuzes met betrekking tot MVO in een globaliserende context, zodat uw bedrijf klaar is voor de toekomst.
- Coen Zuidema, betrokken bij Oikocredit, een organisatie die investeert in ondernemende mensen in ontwikkelingslanden, legt uit hoe uw bedrijf sociaal-ethisch kunt beleggen.
- Menno Broere, eigenaar Lemniscaat Consultancy, vertelt hoe uw bedrijf praktisch aan de slag kan gaan met MVO middels de tool MVO prestatieladder.

De netwerklunch wordt geopend door wethouder Henk Mirck (duurzaamheid) van de gemeente Zwijndrecht. U bent allen van harte welkom!

Wanneer: Donderdag 10 mei 2012, van 12u tot 14u

Waar: Innercity Hotel, Johan de Wittstraat 35, 3311 KG Dordrecht

Kosten: Geen

Aanmelden voor 5 mei:
Innercity Hotel, info@innercityhotel.nl / 078-6119933

Meer informatie:
info@fairtradegemeentedordrecht.nl / 06-28446512