Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Uitnodiging op het vernieuwde OnderNemerSplein

 
7 mei 2018
Sinds enige tijd is er een vernieuwd dienstverleningsconcept voor ondernemers in Zuid-Holland, het OnderNemerSplein gevestigd aan de Blaak 40 te Rotterdam. Op dit vernieuwde OnderNemerSplein werkt de Kamer van Koophandel samen met 11 verschillende instanties. De Belastingdienst, Gemeente Rotterdam, Drechtsteden, UWV, Regionaal Bureau Zelfstandigen, Ondernemersklankbord, Qredits, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom zijn partner van het OnderNemerSplein. Gezamenlijk adviseren en ondersteunen wij de ondernemers in de regio bij hun dagelijkse ondernemersproblematiek en -kansen.

Op onze website treft u eencompleet aanbod aan van dienstverlening, spreekuren, durf te vragen sessies en voorlichtingsbijeenkomsten voor ondernemers.

Het OnderNemerSplein biedt ondernemers die expertises, die nodig zijn om het ondernemen makkelijker te maken. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om samen met uw leden gebruik te maken van de faciliteiten die het OnderNemerSplein biedt. Bijvoorbeeld door met 1 of meer van onze partners een op maat gemaakt programma over actuele onderwerpen (AVG, Cyber Security, Duurzaamheid etc.) te organiseren.

En wij zijn natuurlijk geïnteresseerd in uw behoefte. Wij nodigen u dan ook graag uit om hier tijdens een informatieve bijeenkomst over na te denken en ervaringen uit te wisselen.

Meldt u zich daarom aan voor deze bijeenkomst opdonderdag 7 juni 2018.

En bent u verhinderd? Misschien is één van de andere bestuursleden wel beschikbaar om met elkaar in gesprek te gaan.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is simpel: dat kan als antwoord op deze mail, met vermelding van naam van uw vereniging of businessclub en uw eigen gegevens (naam, emailadres en telefoonnummer).

Datum: 7 juni 2018
Aanvang: 16.30 uur
Start plenair programma: 17:00 uur
Netwerkborrel: 18:30 uur
Einde: 19.00 uur
Adres: Blaak 40 te Rotterdam

Wij hopen u dan graag te ontmoeten!