Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Uitnodiging Seminar 'Digitaal onderhoud van schepen en inkoop van onderdelen'

 
20 mei 2019
In de consumentenmarkt is digitalisering niet meer weg te denken. Producten bestel je online voor elf uur ’s avonds en heb je de volgende dag in huis en je auto geeft aan wanneer jij de garage moet bellen. Hoe kan het dat ontwikkelingen in die markt zo snel gaan, terwijl in de maritieme sector onderhoud en inkoop niet automatisch verloopt?

Daarover kom je meer te weten tijdens het seminar 'Digitaal onderhoud van schepen en inkoop van onderdelen' donderdagmiddag 27 juni van 14.00 tot 17.30 in Dordrecht.

Programma
In het seminar wordt een brug geslagen tussen onderzoek, voorbeelden uit andere sectoren en de maritieme praktijk. De begrippen 'predictive maintenance' en 'condition based maintenance' zijn in onze sector niet vreemd, maar koppeling met inkoop lijkt nog een vergezicht. Of is dat vergezicht dichterbij dan je denkt? Sprekers van o.a. Capgemini, Gordian en ShipSupport vertellen je daar meer over.Kijk hier voor meer informatie over programma.

Voor wie?
Het seminar is gericht op scheepswerven, maritieme toeleveranciers, reders en ship management companies in de bagger, offshore en short sea markt.

Kosten
Deelname is kosteloos dankzij een bijdrage voor MIT Netwerkactiviteiten van TKI Maritiem. Er geldt een maximum van 2 deelnemers van dezelfde organisatie.

We kijken ernaar uit je op donderdagmiddag 27 juni te mogen verwelkomen!