Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Uitnodiging voor Gebiedsinformatiemarkt Westelijke Dordtse Oever

 
8 oktober 2019
'nieuwe stijl' op Dordtse Kil BusinessDag op 17 oktober
Voor het eerst dit jaar wordt de Dordtse Kil BusinessDag georganiseerd. Een initiatief van Dordtse Kil In Business. Op deze beurs komen bedrijfsleven, bewoners, overheid en betrokkenen op de Westelijke Dordtse Oever bij elkaar.

Deze combinatie staat garant voor een interessant programma, georganiseerd vanuit het bedrijfsleven, voor zowel ondernemers als bewoners.

Voor u betekent dit in feite dat we de 'aloude' Gebiedsinformatiemarkt Westelijke Dordtse Oever in een nieuw jasje hebben gestoken. Wat blijft is dat we u informeren over de ontwikkelingen en werkzaamheden op de Westelijke Dordtse Oever.

Ik nodig u dan ook van harte uit voor de 1e Dordtse Kil BusinessDag opdonderdag 17 oktober 2019 tussen 15.00 en 20.00 uur, in het Postillion Hotel aan de Rijksstraatweg 30 in Dordrecht.

Naast de beursvloer worden er presentaties gegeven door o.a. Rijkswaterstaat en gemeente en wordt de dag afgesloten met een netwerkborrel, waar u kunt kennismaken met de ondernemers en bewoners uit uw omgeving.

Dagprogramma

15.00 Beursvloer geopend voor bezoekers
15.30 Opening Dordtse Kil BusinessDag door dagvoorzitter Michel van Keulen, in gesprek met wethouder Maarten Burggraaf en Joyce Lipman

16.30 Presentatie

Korte inleiding door wethouder Rik van der Linden
Werkzaamheden voor DistriPark Dordrecht op de Westelijke Dordtse Oever- door gemeente Dordrecht
Hoe staat het met de werkzaamheden aan A16/N3, groot onderhoud N3 en A15- door Rijkswaterstaat
Niet meer bereikbaar? Dat willen we toch niet?- door Anna Schouten van Samen Bereikbaar

17.30 Workshop -Zero emissie logistiek over ontwikkelingen en kansen voor duurzaam vrachtvervoer op de Westelijke Dordtse Oever- door Natuur & Milieu, Stichting Elaad en Stedin

18.00 Netwerkborrel

Bent u nieuwsgierig naar de laatste stand van zaken van de werkzaamheden op de Westelijke Dordtse Oever, de planning en de ontwikkelingen voor DistriPark Dordrecht (voorheen Dordtse Kil IV)? Loopt u dan vooral binnen op 17 oktober tussen 15.00 en 20.00 uur. Het evenement is gratis toegankelijk. We vragen u wel zich aan te melden op www.dkib.nl/businessdag

Graag tot ziens op donderdag 17 oktober!