Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Uitnodiging wethouder Burggraaf

 
8 maart 2019
bijeenkomst banenontwikkeling Zeehaven en Krabbepolder
Zoals u weet heeft het gemeentebestuur een ambitieuze doelstelling op het gebied van de banenontwikkeling voor Dordrecht. In totaal 4.000 nieuwe banen in 4 jaar tijd. Dordrecht Inland Seaport is met bijna 4.000 banen een belangrijke werkgever voor onze stad en regio. Een groot aantal bedrijven hebben op dit moment vacatures open staan, uiteenlopend van heftruckchauffeur, monteur, kraanmachinist tot en met engineer. Met een aantal van u hebben wij al gesproken over de invulbaarheid van deze vacatures en de toekomstverwachtingen van de arbeidsmarkt voor uw bedrijf of specifieke sector.

Graag willen wij met u als onderdeel van de BIZ-organisaties en uw HRM- managers bekijken hoe wij als Port of Rotterdam en Gemeente Dordrecht u verder kunnen ondersteunen bij uw personeelsvraag, door bijvoorbeeld meer aandacht te geven aan het werk in de haven, gezamenlijke scholingsprogramma's, uitwisseling, stageroutes, events, etc. Vanuit zowel de Gemeente en het Port of Rotterdam zijn daar concrete programma's en tools voor. Graag willen wij deze avond gebruiken om samen tot een praktisch aanpak te komen.

Voor uw aanmelding en informatie over de avond kunt u zich melden bij Nadine Kwakernaak, n.kwakernaak@dordrecht.nl . Op de avond wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

We hopen u graag 13 maart om 17:00 uur bij het kantoor van Engie te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Wethouder Maarten Burggraaf
Economie, Financiën en Evenementen

Bestuur BIZ Krabbepolder Zeehaven Zuid