Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Uitreiking Co2 prestatieladder niveau 5 aan WTH

 
21 oktober 2011
Dordrecht ? Op 5 oktober 2011 heeft de wethouder van Duurzaamheid, de heer Wagemakers van de gemeente Dordrecht, het certificaat voor de CO2 prestatieladder niveau 5 overhandigd aan WTH. De heer Wagemakers roemde de inzet van WTH. Met het voltallige personeel nam Algemeen Directeur Rob Heuperman het certificaat in ontvangst.

Bijzondere prestatie
WTH is gecertificeerd voor niveau 5, de hoogste trede op de CO2-prestatieladder van ProRail. Een bijzondere prestatie, vooral omdat WTH dit resultaat in één stap heeft bereikt zonder hulp van buitenaf. De certificering toont aan dat WTH op alle fronten serieus werk maakt van energiebesparing en CO2 uitstoot.

De CO2-prestatieladder is ontwikkeld door ProRail om bedrijven die deelnemen aan aanbestedingen uit te dagen en te stimuleren hun eigen CO2-productie te kennen en te verminderen. WTH is met haar energiezuinige systemen altijd al betrokken bij duurzame projecten. Deze certificering zorgt voor een bevestiging dat zij CO2- bewust handelt in de bedrijfsvoering, maar ook bij de uitvoering van projecten.

Toekomst

De toekenning van het certificaat toont aan dat WTH op de goede weg is. Maar duurzaam ondernemen is een continu proces. Zo wordt er al nagedacht over de inzet van drie windmolens op het terrein en worden er steeds meer duurzame materialen en innovatieve technieken toegepast. ?WTH doet er alles aan om ook in de toekomst op de hoogste trede van de ladder te blijven?, aldus Rob Heuperman.