Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

VAN BEEST INVESTEERT IN DE TOEKOMST EN SLAAT EERSTE PAAL VOOR NIEUWBOUW

 
7 augustus 2012
Van Beest is verheugd aan te kondigen dat het bedrijf een belangrijke mijlpaal heeft bereikt met het slaan van de eerste paal van de nieuwe productiehal. Dit heeft plaatsgevonden 28 juni jl. in bijzijn van Van Beest medewerkers en gasten.

De gestage groei van de internationale positie van Van Beest, die op dit moment vestigingen in vier landen heeft, gaf aanleiding om de huisvesting van het hoofdkantoor en de productiefaciliteit in Sliedrecht aan te passen.

Van Beest heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Om onze klantgerichtheid en (lever)betrouwbaarheid te behouden en te verbeteren is het nodig onze faciliteiten uit te breiden.
Wij gaan dit realiseren door:
- uitbreiding met een nieuwe productiehal van 2.500 m2
- uitbreiding van het distributiecentrum met 2.500 m2
- renovatie en vergroting van het kantoor met een tweede verdieping van 500 m2.

Zie ?artist impression? in de bijlage.
Op 15 juni jl. heeft Van Beest hiervoor een aannemersovereenkomst gesloten met Bouwonderneming Stout uit Hardinxveld-Giessendam. De oplevering van het totale project is gepland in de zomer van 2013.

Van Beest is producent en distributeur van staaldraad- en kettingaccessoires. Het assortiment bestaat uit hoogwaardige hijsproducten, zoals sluitingen en haken, die naar meer dan 80 landen worden geëxporteerd onder de geregistreerde merknamen GREEN PIN® en EXCEL®.