Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Van krimp naar groei in de regio

 
13 augustus 2012
Op dinsdag 4 september van 13.30 - 18.00 uur houdt Kamer van Koophandel Rotterdam de werkconferentie ?van krimp naar groei?. Ik nodig u van harte uit om hieraan deel te nemen. De bijeenkomst vindt plaats bij de Kamer van Koophandel, Blaak 40 in Rotterdam.
 
Waarom deze conferentie?
Aanleiding voor het organiseren van deze bijeenkomst is dat ondernemers, die de motor zijn van de maatschappij, vastlopen door verschillende knelpunten. Denk hierbij aan ruimtelijke ordening, mobiliteit, kwaliteit van bedrijventerreinen en leegstand.
 
Zonder ondernemerschap geen werkgelegenheid, welvaart en groei. Zowel de lokale overheid als het bedrijfsleven zijn dus gebaat bij groeiend ondernemerschap.
 
Doet u mee?
Als ondernemer heeft u de (lokale) overheid nodig om te kunnen groeien. De gemeente is er met name voor het creëren van de juiste randvoorwaarden en het wegnemen van obstakels. Kortom: wat gaat uw gemeente doen om (weer) een gezonde economie te krijgen en nieuwe inwoners aan te trekken?
 
Tijdens deze bijeenkomst stellen wij samen met u én (lokale) overheid de agenda voor economische groei op. Ik hoop u op 4 september persoonlijk te begroeten.
 
Met vriendelijke groet,
 
Jos van der Vegt
Voorzitter
 
Meer informatie en de mogelijkheid om u voor deelname aan te melden staat op de website.