Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Van Leeuwen Buizen adopteert Blijdorpse leeuw

 
1 juli 2011
Blijdorp presenteerde 30 juni haar nieuwe sponsorplan aan het lokale bedrijfsleven. Met het dieradoptieplan wil de Diergaarde extra inkomsten werven, aangezien de jaarlijkse financiële bijdrage van de Rotterdamse gemeente in vijf jaar flink zal teruglopen.
 
De Van Leeuwen Buizen Groep had al eerder contact met Diergaarde Blijdorp over een eventuele sponsoring. Zowel met Blijdorp als met leeuw Kumar ziet Van Leeuwen overeenkomsten. Blijdorp en Van Leeuwen bestaan al geruime tijd en zijn, in de regio en daarbuiten, zeer bekende ondernemingen. De leeuw symboliseert kracht en leiderschap, eigenschappen die ook Van Leeuwen in haar markten bezit.
 
Joop Sassen, Lid van de Raad van Bestuur en CEO van de Van Leeuwen Buizen Groep:
?Het hoofdkantoor en één van de grootste bedrijven van de Van Leeuwen Buizen Groep zijn beide gevestigd in Zwijndrecht. Als Rotterdamse regiogenoot draagt ons bedrijf Diergaarde Blijdorp dan ook een warm hart toe. Door onze deelname aan het adoptieprogramma dragen wij bij aan het in stand houden van Diergaarde Blijdorp en de natuurprojecten die met het adoptieprogramma worden ondersteund. Wij hopen dat vele bedrijven ons voorbeeld zullen volgen. Gezien de naam van ons bedrijf - Van Leeuwen - is het niet meer dan logisch dat wij gekozen hebben om een leeuw te adopteren. Kumar, de Aziatische mannetjesleeuw, is een krachtig en energiek leider van zijn groep, zoals ook Van Leeuwen leidend is als internationale industriële dienstverlener gespecialiseerd in het leveren van stalen buizen en buiscomponenten.?
Op de foto in de bijlage van links naar rechts: Oud-wethouder en Rotterdams ondernemer Hans Vervat, CEO van de Van Leeuwen Buizen Groep Joop Sassen, Directeur Diergaarde Blijdorp Marc Damen, Rotterdamse journalist en presentator Jack Kerklaan.
Van Leeuwen Buizen Groep
De Van Leeuwen Buizen Groep is een internationaal opererende handelsonderneming in stalen buizen, buiscomponenten en afsluiters. Het bedrijf is in vrijwel alle industriële sectoren actief. De basis van het bedrijf is gelegd in 1924. De Groep telt meer dan veertig vestigingen verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Noord-Amerika.

Zwijndrecht, 1 juli 2010 ? De Van Leeuwen Buizen Groep is een van de eerste bedrijven die zich aanmeldden bij Diergaarde Blijdorp voor het adopteren van een dier, de Aziatische leeuw Kumar. Deze krachtige en energieke leeuw past goed bij de sterke onderneming Van Leeuwen.