Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Industriedag
Personen
Organisaties
Vacatures
CV's
WDeals
Mijn WD
Contact
 
 

Veldhuis en Kemper in Kunstmin

 
16 maart 2018
Zou het niet heerlijk zijn als iemand anders alles weer even op een rijtje zet?
Zodat jij weer weet wat echt is en wat niet. Wie je wel en wie je niet moet geloven. Zodat je tijd overhoudt voor belangrijkere zaken in het leven. Zoals lachen bijvoorbeeld! Gelukkig helpen Veldhuis & Kemper je een handje met een heldere blik op het leven.

Op vrijdag 16 maart hebben wij 50 kaarten weten te bemachtigen voor de nieuwe voorstelling van Veldhuis & Kemper. U bent van harte welkom, eventueel met partner. Gelet op het beperkte aantal kaarten dat beschikbaar is, is er een maximum van 2 kaarten per bedrijf. De kaarten worden op volgorde van binnenkomst toegewezen.

Van 19.30 uur tot 20.15 uur is de ontvangt in het Theatercafé van Schouwburg Kunstmin. De toegangskaart ontvangt u op de avond bij de deur. De voorstelling vangt om 20.15 uur aan in de Grote Zaal.

U kunt zich aanmelden tot 2 februari 2018.

Indien u onverhoopt niet mocht komen op 16 maart en u heeft zich wel aangemeld, dan zullen de kosten voor de avond aan u doorberekend worden.

Boek voor 1 februari 2018 kaarten voor een andere voorstelling in Schouwburg Kunstmin en ontvang een speciaal WD-verwenarrangement na afloop van de voorstelling cadeau!
Het verwenarrangement bestaat uit een feestelijk glas prosecco, diverse hapjes en speciaal voor u gereserveerd tafeltje in het theatercafé.

Hierbij kunt u nog even heerlijk nagenieten van de door u bezochte voorstelling.
Ga naar www.kunstmin.nl en voer de actiecode WD2018 in bij het plaatsen van uw bestelling.