Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Vijfde OnderwijsRoute in Papendrecht/Alblasserdam

 
26 februari 2018
De vijfde editie van de OnderwijsRoute wordt in maart in Papendrecht en Alblasserdam georganiseerd. De OnderwijsRoute is al een aantal jaren succesvol in de regio. U kunt er mede voor zorgen dat ook deze editie weer een succes wordt.

De ruim driehonderd leerlingen van De Lage Waard en Willem de Zwijger, komen in maart kennismaken met organisaties rondom Papendrecht en Alblasserdam. Via korte bezoeken willen zij meer over de organisaties te weten komen. Een OnderwijsRoute helpt leerlingen om een keuze te maken voor het vervolg van hun opleiding. De gedachte én overtuiging is dat wanneer leerlingen organisaties vanbinnen hebben kunnen “ruiken, voelen en proeven”, zij een beter gevoel hebben of dit een sector is waarin zij verder willen.

Tijdens de OnderwijsRoute bezoeken de leerlingen in kleine groepen elk twee organisaties in de sectoren waar hun voorkeur naar uitgaat. Een bezoek vraagt ongeveer een uur en kent een gewenste inhoud:

  • Informatie over uw organisatie (uw product/dienst en functies binnen uw organisatie)
  • Informatie over uw branche en de ontwikkelingen daarbinnen.
  • Een rondleiding
  • Waar mogelijk de leerlingen iets laten doen van de activiteiten binnen uw organisatie

Doet u mee door op 8 maart in de ochtend één of twee groepen van ongeveer tien leerlingen en een begeleider te ontvangen? De bezoeken zijn gepland van 9.00 tot 10.00 uur en van 11.00 tot 12.00 uur. U kunt zich aanmelden bij Frans van Weert via frans@konekto.nl of 06 17389338.