Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs breidt uit met online dienst

 
12 januari 2012
MKB-Coach

Visser & Visser heeft onlangs haar dienstverlening uitgebreid met MKB-Coach. MKB-Coach is een online platform waarmee ondernemers efficiënt hun administratie kunnen voeren. In 5 minuten per week uw administratie doen? Het wordt mogelijk met MKB-Coach. Visser & Visser biedt MKB-Coach aan als uitbreiding op haar bestaande diensten zoals accountancy, belastingadvies, pensioenadvisering, salarisverwerking en interim dienstverlening om de ondernemer volledig te kunnen ontzorgen.

 

Jasper Visser, accountmanager bij MKB-Coach vertelt: ?De mkb-er wil in deze turbulente tijden graag een accountant die meedenkt. Relevante cijfers en periodieke coaching zijn behoeftes die bij veel ondernemers gesignaleerd worden. Het product MKB-Coach hebben wij daarom optimaal ingericht op deze vraag. We nemen het hele boekhoudproces van de ondernemer over, zodat de ondernemer alleen maar zijn facturen hoeft in te scannen. Door een koppeling met de bankrekening van de ondernemer en zelfs met het kassasysteem neemt boekhouden niet meer dan 5 minuten per week in beslag. MKB-Coach verwerkt de gehele boekhouding digitaal en zet de informatie om in relevante cijfers. Deze cijfers zijn altijd en overal inzichtelijk via een persoonlijk dashboard. Heldere stuurindicatoren en de mogelijkheid om analyses te maken met een druk op de knop maakt dat ingrijpende beslissingen nu op basis van actuele cijfers kunnen worden genomen. Door een persoonlijke coach te verbinden aan een ondernemer kan de ondernemer deze beslissingen nemen met behulp van deskundig advies. Niet alleen periodieke gesprekken over de cijfers maar ook vragen stellen via telefoon, e-mail, videobellen en zelfs via het dashboard. Zo gaat Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs met MKB-Coach een stap verder, samen met de ondernemer!?

 

Omdat de ondernemer meer en meer transparante prijzen verlangt, werkt MKB-Coach met een vast maandbedrag. Benieuwd wat uw maandbedrag zou zijn? Scan de QR-code en reken het uit op onze nieuwe website www.mkbcoach.com