Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

WD (Fairtrade) Café

 
8 september 2011
Beste leden van de Werkgevers Drechtsteden,

Op 8 september is het weer zo ver: het WD (Fairtrade) Café! Het WD Café is een laagdrempelige binnenloop-bijeenkomst waarbij vrijblijvend, onder het genot van een drankje, genetwerkt kan worden. Het WD Café vindt ongeveer om de twee maanden plaats.


Het volgende WD (Fairtrade) Café zal gehouden worden op 8 september 2011 bij Autobar Holland aan de Calandstraat 41, 3316 EA Dordrecht van 17.00 tot 19.00 uur. Na het welkomstwoord door de heer Frank Meeuwsen, verkoopleider bij Autobar Holland zullen Tabe Joritsma en Frans Winterwerp van de Fairtrade Gemeente Dordrecht het stokje van hem overnemen en kort iets vertellen over Fairtrade.


Dordrecht is een Fairtrade Gemeente. Kortweg houdt dit in dat er veel aandacht is voor eerlijke handel. Tijdens deze bijeenkomst wil Fair trade Gemeente Dordrecht mensen en bedrijven inspireren tot Fairtrade: Een leuke, makkelijke en efficiënte manier om een bijdrage te leveren aan economische bevordering in landen in het Zuiden en er zelf als bedrijf ook voordelen van te hebben. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: www.fairtradegemeentedordrecht.nl.

 

De bijeenkomst wordt in de showroom van Autobar Holland gehouden. U kunt via de hoofdingang naar binnen. Uw auto kunt u parkeren achter het pand van Autobar Holland.

 

Over Autobar

 

Autobar Holland is één van de grootste organisaties in Europa op het gebied van warme drankenautomaten, vendingautomaten en bijbehorende producten. De ?Core Business? richt zich op de verkoop van automaten en producten. Service en onderhoud horen hier  vanzelfsprekend bij! Autobar Holland beschikt over een ?In House? opleidingscentrum waar de operators, technici en verkopers getraind worden. Milieu, automaten, ingrediënten, hygiëne, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid staan hierbij centraal.

 

Autobar Holland is officieel partner van MVO Nederland.

 

Duurzaam Ondernemen en koffieautomaten kan niet alleen op automaten gericht worden. Het is de combinatie van diverse elementen die moet leiden naar een bewust en sociaal gebruik.

Autobar Holland  anticipeert proactief en doelbewust op deze elementen. Door het inkopen en leveren van duurzame producten, een zorgvuldige selectie van toeleveranciers, zorg voor onze medewerkers, gebruik te maken van groene stroom en een modern afvalbeheersysteem te voeren, maakt dat wij daadwerkelijk adequaat en efficiënt kunnen inspelen op ontwikkelingen ten aanzien van duurzaam ondernemen.

 


Mocht u zelf belangstelling hebben om iets bijzonders over uw bedrijf te vertellen tijdens een WD café dan kunt u dit aangeven door een email te sturen aan het secretariaat: wd@werkgeversdrechtsteden.nl.Van belang is om te weten dat het praatje hooguit 10 minuten mag duren en uit de losse pols, dus geen fraaie powerpoint presentaties want de nadruk ligt tijdens het WD café op het netwerken.


Bij deze bijeenkomsten kunt u vrij binnenlopen en u hoeft zich niet van te voren aan te melden.


Tot ziens bij Autobar!


Met vriendelijke groet,


Secretariaat
Werkgevers Drechtsteden