Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

WD Platform Electronisch Factureren; voor én door regionale organisaties!

 
12 februari 2018
Recent is door de Innovatietafel Digitalisering het “Werkgevers Drechtsteden Platform Electronisch Factureren” gestart. Dit platform biedt u als lid van Werkgevers Drechtsteden de mogelijkheid om u goed te oriënteren en alle voordelen van e-facturatie te benutten. Op deze manier kunt u bijvoorbeeld éénvoudig voldoen aan de richtlijnen van de Nederlandse overheid met betrekking tot dit onderwerp.

Op maandag 19 maart organiseert de Innovatietafel Digitalisering van 16.00 – 18.00 uur een bijeenkomst in het Postillion Hotel Dordrecht over elektronisch factureren. U wordt dan geïnformeerd over de kansen, voordelen én hoe die te benutten. WD leden kunnen zich nu al aanmelden voor een gratis scan (ter waarde van € 295) om te bepalen hoeveel u kunt besparen als u overstapt op elektronisch factureren!

Doel van het platform is om stap-voor-stap alle organisaties in de Drechtsteden de mogelijkheid te bieden om slim, veilig en elektronisch/digitaal te factureren. Bij dit initiatief zijn verschillende WD leden zoals DRV, IMC, Heeros, VitrumNet en FourTOP ICT betrokken. Voor en door regionale organisaties dus!

Op het programma staan de volgende praktische onderwerpen:

- Wat is elektronisch factureren?
- Hoe werkt het in hoofdlijnen?
- Waar loop je dan tegenaan?
- Waarom is het handig om met de oplossing van het WD platform elektronisch factureren te werken?

U kunt zich aanmelden bij de voorzitter van de Innovatietafel Digitalisering, Roland van de Graaf r.vd.graaf@imcosa.nl

De WD Innovatie Tafel Digitalisering is sinds begin 2017 actief. Doel van deze tafel is om samen met andere WD leden kansen te benutten op het vlak van digitalisering.