Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Weekendafsluiting N3 richting Papendrecht

 
9 mei 2019
tussen Rijksstraatweg en Laan der Verenigde Naties
Weekendafsluiting N3
richting Papendrecht tussen Rijksstraatweg en Laan der Verenigde Naties
Vrijdag 10 mei 22:00 tot maandag 13 mei 05:00

In dit weekeind wordt de N3 in de richting van Papendrecht vanaf de Rijksstraatweg tot aan de
Laan van Europa afgesloten. Er wordt gewerkt aan het vervangen van asfalt, vernieuwen van verkeerslichten en het vervangen van de openbare verlichting. Ook vinden voorbereidende werkzaamheden plaats voor het toekomstige nieuwe viaduct, zoals het aanbrengen van heipalen en het vervangen van de geleiderail. Na dit weekeinde wordt de nieuwe vrije rijstrook geopend voor rechtsaf slaand verkeer vanuit Breda (afrit 20) richting Papendrecht. De toerit richting Rotterdam is open voor het verkeer vanaf de N3 en Laan van Europa (Amstelwijck).

Omschrijving afsluiting Afsluiting
van de N3 richting Papendrecht, vanaf de Rijksstraatweg tot aan de Laan der Verenigde Naties. Afsluiting van de afrit 20 (’s-Gravendeel) van de A16 vanuit de richting Breda. Afsluiting van de toerit 20 naar de A16 vanaf de N217/N3 richting Breda.

Omleidingsroute 1 vanaf N217 richting Papendrecht
Vanaf de N217 Kiltunnel volg de Rijksstraatweg tot aan Mijlweg. Neem vervolgens de Laan der Verenigde Naties en neem de toerit N3 richting Papendrecht.

Omleidingsroute 2 vanaf N217 richting Breda
Vanaf de N217 Kiltunnel volg de Rijksstraatweg tot aan Mijlweg. Vervolgens de Laan der Verenigde Naties en neem de toerit 21 van de A16 Dordrecht-Centrum richting Breda.

Omleidingsroute 3 vanaf A16 of N217 richting Amstelwijck
Vanaf de N217 Kiltunnel volg de Rijksstraatweg. Neem vervolgens de Simon de Danserweg.Daarna de M.H. Trompweg en vervolgens de Laan van Londen.

Omleidingsroute 4 Vanaf de N3 richting de A16
Neem de N3 richting de A15, vervolgens de A15 richting Rotterdam en via knooppunt Ridderkerk volg de A16 richting Breda.

Omleidingsroute 5 Vanuit Breda richting ’s-Gravendeel/Oud-Beijerland/Papendrecht
Verkeer richting ’s-Gravendeel/Oud-Beijerland kan keren bij aansluiting 21 Dordrecht-Centrum terug naar de afrit 20 ’s-Gravendeel van de A16. Verkeer richting Papendrecht rijdt via de A16, neemt de afrit 21 Dordrecht-Centrum en vervolgens via de Laan der Verenigde Naties naar de N3.