Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Werkgevers gezocht!

 
5 oktober 2012
Op donderdag 18 oktober 2012 wordt, door werkzoekenden binnen de regio Barendrecht/Ridderkerk en Rotterdam, een Regionale Speed Jobdate georganiseerd.

Uniek aan deze bijeenkomst van bedrijven, uitzendbureaus en werkzoekenden is het feit dat de werkzoekenden dit ZELF organiseren. Zij willen duidelijk maken dat zij gemotiveerd zijn en wel degelijk de kwaliteiten hebben welke door werkgevers gewaardeerd worden.

Vanaf 17:00uur tot 20:00uur zullen uitzendbureaus en bedrijven kennis kunnen maken met een groot aantal werkzoekenden in verschillende branches. Hiervoor worden vele  bedrijven en uitzendbureaus benaderd en uitgenodigd.
Het thema van de avond zal zijn ?Laat je zien?.

Dit thema zal niet alleen worden ingevuld door de werkzoekenden, maar ook is dit voor de bedrijven zelf een mooie gelegenheid om zich te profileren.
Daarbij kunnen bedrijven, onder het genot van een hapje en drankje, vrij netwerken om zich beter in de markt te kunnen zetten.

Naast de bedrijven die een persoonlijke uitnodiging hebben gekregen, zijn er ook heel veel bedrijven via verschillende media op de hoogte worden gebracht van deze dag.
De deur staat open voor elke werkgever die zich wil laten zien!

Locatie: Teilingerstraat 110, 3032 AW Rotterdam
         (vestiging van Alexander Calder Arbeidsintegratie)


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Duncan Noordpool of Peter Yntema op 010-2439988
Email: peter.yntema@calder.nl