Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Werkzaamheden N3

 
23 mei 2019
Aanstaand weekend wordt de N3 weer deels afgesloten voor werkzaamheden van Rijkswaterstaat. Bijgaand bericht is of wordt via www.dordrecht.nl en www.westelijkedordtseoever.nl , sociale media van de gemeente en het Gemeentenieuws in de huis-aan-huis krant verspreid. En verschillende versies van de omleidingskaarten van Rijkswaterstaat. Wilt u dit bericht ook via uw eigen kanalen naar de leden verspreiden?

Vrijdag 24 mei 22.00 uur tot maandag 27 mei 05.00 uur
Weekendafsluiting N3 vanaf Rijksstraatweg tot aan Laan der Verenigde Naties
Komend weekend is de N3 tussen de Rijksstraatweg en Laan der Verenigde Naties richting Papendrecht afgesloten. Het werk start vrijdag 24 mei om 22.00 uur en duurt tot maandag 27 mei 05.00 uur. Rijkswaterstaat werkt aan de voorbereidingen voor het nieuwe viaduct over de A16. Ook wordt het asfalt vervangen en vindt er noodzakelijk onderhoud aan de N3 plaats tussen de Rijksstraatweg en de Laan der Verenigde Naties.

Verkeer dat vanuit Breda naar Papendrecht wil rijden kan het beste omrijden via de A16 en de A15. Vanaf de A16 vanuit Breda kunt u niet de afrit naar de N3 en de N217 (Kiltunnel/'s Gravendeel) nemen. Daarnaast is ook de oprit van de N3 richting Rotterdam afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via afslag Dordrecht-Centrum, zowel op de A16 als op de N3.
De oprit Sterrenburg/Copernicusweg van de N3 richting Papendrecht is afgesloten. Dit betekent dat verkeer vanuit Sterrenburg en Wilgenwende via de Copernicusweg of de Galileïlaan en de Kapteynweg naar de oprit bij de Laan der Verenigde Naties moet rijden.

Rijkswaterstaat pakt de doorstromingsproblemen van het verkeer op het knooppunt A16/N3 aan. Dat doen ze met de aanleg van een nieuwe oprit vanaf de N3 naar de A16. Er wordt een kwart klaverblad aangelegd met een lange invoegstrook. Meer informatie vindt u op www.rijkswaterstaat.nl/hindera16n3
PDF document
PDF document 235,48 KB
23 mei 2019 09:02