Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Wie wint de eerste Vrouwelijke Ondernemersprijs Drechtsteden 2012?

 
31 mei 2012
Op vrijdag 2 november 2012 wordt de eerste Vrouwelijke Ondernemersprijs Drechtsteden uitgereikt. Tot en met 30 juni kunnen vrouwelijke ondernemers hiervoor worden genomineerd. Ken jij een vrouwelijke ondernemer die deze prijs verdient? Laat het ons weten. Nalv je nominatie benaderen we deze ondernemer met het verzoek om zich ook daadwerkelijk kandidaat te stellen. Een groter compliment kun je iemand niet maken, dus geef je favoriete kandidate door.

Glossy "Jij onderneemt het"

Ter promotie van de Vrouwelijke Ondernemersprijs Drechtsteden verschijnt in oktober de eenmalige glossy "Jij onderneemt het" . Ondernemen in de Drechtsteden staat hierin centraal met reportages als flexwerken 3.0, ondernemen in crisistijd, de leegstand en portretten van de vier finalisten.

Met een advertentie in deze glossy sponsor je het event en de prijs. De glossy verschijnt in een oplage van 10.000 exemplaren en wordt verspreid onder ondernemers in de Drechtsteden. Help je mee, deze prijs tot een succes te maken?

Voor het aandragen van kandidaten, advertenties in de glossy en alle andere vragen en informatie, kun je terecht bij Cisca Stasse , via info@jijonderneemthet.nl of bel naar 06-81197637.


Vriendelijke groeten,

Cisca Stasse
06-81197637