Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

win gratis publiciteit!

 
25 mei 2011
Speciale actie voor grote Dordtse bedrijven

Zijn bij uw bedrijf meer dan 50 werknemers werkzaam en is uw bedrijf gevestigd in Dordrecht, dan hebben wij een speciale actie voor u. De eerste 5 grote bedrijven die zich bij Fairtrade Gemeente Dordrecht aanmelden als deelnemer van de Fairtrade Gemeente campagne (minimaal fairtrade koffie en thee schenken voor personeel en klanten), krijgen gratis publiciteit.

Uw bedrijf wordt dan met naam en logo een maand lang (dagelijks en een paar keer per uur) vermeld op het LED-scherm bij het voormalig postkantoor aan de Johan de Wittstraat. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Dudok Projectontwikkeling die het voormalig postkantoor herontwikkelt.

Dus meldt u zo snel mogelijk aan via info@fairtradegemeentedordrecht.nl  als uw bedrijf mee wilt doen met de campagne. Kortom, een positief imago voor u en een betere toekomst voor de boer of producent! Natuurlijk kan ieder bedrijf meedoen met de campagne. Deelnemers krijgen een vermelding op onze website en een officiële erkenning. Koplopers zetten wij graag in het zonnetje in de lokale media. Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van Fairtrade Gemeente Dordrecht meldt u dan aan voor de digitale nieuwsbrief via www.fairtradegemeentedordrecht.nl of bij onze Linkedin

groep Fairtrade Gemeente Dordrecht.


Meer informatie:

Fairtrade Gemeente Dordrecht

info@fairtradegemeentedordrecht.nl

www.fairtradegemeentedordrecht.nl

06-28446512

Enkele tips:

  • Het is niet lastig om over te stappen op fairtrade producten. Bijna iedere groothandel, koffiebedrijf en vele andere winkels hebben een fairtrade assortiment, waarvan wij deze informatie graag aan u geven. In veel gevallen hoeft u dus niet over te stappen naar een andere leverancier.
  •  Vaak wordt alleen aan koffie en thee gedacht als fairtrade wordt genoemd. Dit is achterhaald, er zijn ook allerlei soorten fruit, chocola, servies, sieraden, ijs, bloemen, wijn, vruchtensappen, speelgoed, portieverpakkingen broodbeleg, koekjes, rijst, suiker, bedrijfskleding, et cetera te vinden. Bovendien zijn er steeds meer producten met het EKO en Max Havelaar Keurmerk.
  •  Fairtrade is niet duur. Het kan inderdaad zijn dat een fairtrade product iets meer geld kost dan het product wat u nu inkoopt. Dit heeft namelijk ook een reden, omdat de boer of producent uit een ontwikkelingsland een eerlijke prijs voor zijn of haar product krijgt. Bij sommige producten is het prijsverschil klein. Fairtrade koffie is bijvoorbeeld te vinden voor marktconforme prijzen.