Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
 

Zien is Beleven

 
11 april 2018
Kom met familie en vrienden naar de Open Poortdagen 20-21-22 april!
Nog een dikke week, en dan is het zover. DuPont en Chemours zetten drie dagen lang de poort open tijdens deOpen Poortdagen. Op20-21-22 aprilis iedereen welkom om te zien wat DuPont en Chemours maken, hoe we dat doen, hoe we omgaan met milieu en veiligheid. En natuurlijk laten we zien waar je onze producten in het dagelijks leven tegenkomt.

Kom ook en schrijf je in via www.openpoortdagen.nl

Natuurlijk zijn familie en vrienden van harte welkom. Er is van alles te zien en te beleven!

Op het Partnerpleinlaten onder meer de hijsexperts van Mammoet, de steigerbouwers van Bilfinger en de afvalverwerkers van Van Gansewinkel zien wat ze op site doen.

Op het Stoompleinleggen we uit waarom stoom zo belangrijk is voor DuPont en Chemours, en hoe we samenwerken met HVC. Stoom is energie van alle tijden, en daarom zullen er ook werkende stoommachines te zien zijn van Dordt in Stoom. Een unieke ervaring!

Op het Waterpleinwordt uitgelegd hoe we ons afvalwater zuiveren, wat de koolstofbedden van Chemours doen en hoe er met het slib wordt omgegaan.

In de tentkunnen bezoekers rondkijken, voor de kinderen is er een kidslab voor experimentjes, kun je in gesprek gaan met de Burenraad over hun activiteiten, kun je goodies verzamelen en een heuse 3-D pannenkoek eten!

Een plant tour per treinvoert je langs de fabrieken; stops zijn gepland bij de Delrin® Chemical fabriek en het waterplein.

En na afloop wachten defoodtrucksop je om het bezoek plezierig af te sluiten!

Kom ook en breng familie en vrienden mee – zien is beleven!