Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Presentaties van Corné

Logo van DSN office design & supplies
DSN office design & supplies
 

Relaties van Corné

Netwerk

Corné TreurePeter Zwemer
 
Collega's

Peter ZwemerArjen Holster
 
 

Wat zijn uw hobby's?

Tuinieren, klussen” 
 
Modeltreinen” 
 
 

 

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 

Introductie

 
Corné Treure
Verkoopleider
 
OrganisatieDSN office design & supplies
Werkzaam26 jaar
AfdelingSales & Projecteam Design @ Office

Multimedia
   
   
10   6   

Contact
 
E-mailctreure@dsndesign.nl
Telefoon078 - 617 33 33
MobielPrivé
Telefoon (zakelijk)078 - 617 33 33
 

route


Adresgegevens
 
Zakelijk bezoekadresKamerlingh Onnesweg 44
3316GL Dordrecht
Zakelijk postadresPostbus 644
3300AP Dordrecht
Internetwww.dsndesign.nl
Andere netwerken

Mijn verhaal

Trots op Dordt…
 

Dordrecht, Hollands oudste stad, mag terugzien op een rijke historie. Zo mag DSN, vroeger bekent onder  De Singel & Naber, ook  met  trots terugkijken  op een lange periode van expansie: ruim 89 jaar !  Vele relaties en architecten uit het gehele land en daar buiten, mochten de weg naar onze showrooms vinden. DSN mocht de inrichting van hun nieuwe kantoren, scholen, verzorgingshuizen, kerken/zalen etc. verwezenlijken. Korte lijnen uit  Dordrecht lopen naar geheel geautomatiseerde Febrü productiehallen te Herford in Duitsland. Door de  enthousiaste inzet van een vakkundig team van inrichtings-experts en designers  hebben we menig project van klein tot groot voorzien van totale inrichting.  Bij iedere schakel in de DSN organisatie staat de klant centraal. Menige DSN relatie is ontstaan door het enthousiasme van onze klanten zelf. Mede daarom, trots op Dordt is voor onze relaties trots op DSN en wij op onze relaties.  Velen  hiervan hebben daardoor terecht gekozen voor het DSN totaal concept en betrekken ook hun kantoorartikelen vanuit de locatie aan de Pieter Zeemanweg . Luisteren naar onze klanten doen we graag. Een deskundig advies geven we met plezier. Uiteindelijk doel? Een tevreden DSN relatie. Vandaar zeggen we met trots… DSN geliefd in elk kantoor…. Perfect tot in de details

Mijn dagelijkse bezigheden

In mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor coachen, motiveren en stimuleren van het DSN sales en projectteam.

Bij mijn werk haal ik de meeste voldoening uit het komen tot scoren.... Klanten overtuigen door goed advies. Werken en onderhouden van een netwerk met jarenlange trouwe en tevreden DSN klanten.

Mijn expertise ligt in de gebieden begeleiden, overtuigen, motiveren. Ik sta open voor vragen over deze onderwerpen, u kunt direct uw vraag stellen.

Momenteel werk ik aan diverse leuke en spraakmakende projecten waarin we samen met de klant, architect en ons projectteam werken aan schitterende interieurs met mooi eigentijdse meubilair. Houd onze website in de gaten voor het laatste DSN nieuws.

Over DSN office design & supplies

Logo van DSN office design & supplies
RegioZuid-Holland
PlaatsDordrecht
KernactiviteitHandel > Verkoop

Projectfoto  Boardroom IMCD
DSN office design
Door DSN gerealiseerde projecten ontpoppen zich als mooi en individueel. Zoekt u nieuw kantoormeubilair, een nieuwe stijl, een moderne kleurencombinatie, een inrichtingsadvies passend bij uw persoonlijke wensen en kantoormeubelen aansluitend bij uw huisstijl en werkomgeving? Een werkomgeving waar het een aangename plek is van ontmoeten en uitwisseling, contacten en kennisoverdracht, aandacht en ontspanning? Maak dan kennis met het plan van aanpak van DSN, van inventarisatie en ontwerp tot realisatie en oplevering, waarbij creativiteit en professionaliteit, duurzaamheid en toepassing van Het Nieuwe Werken vaste kernwaarden zijn.

DSN office supplies
DSN office supplies wil voor u een leverancier zijn die in alles met u meedenkt!
Een assortiment kantoorartikelen gericht op uw vraag, een bestelmethode die bij u past, een bestellijst gebaseerd op uw afname, inzicht in uw afnamehistorie, gezamenlijk voorraadbeheer, persoonlijk advies en uitlevering en facturering afgestemd op uw wensen. Online kantoorartikelen bestellen. Bij ons staat u als klant in het middelpunt.
Maatwerk gevraagd? DSN office supplies!