Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Presentaties van Adriaan Broere

Logo van Valk Welding B.V.
Valk Welding B.V.
The strong connection
 

Wat zijn uw hobby's?

 
Oldtimers, motorrijden en f1” 
 
Musicals faciliteren” 
 

 

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
https://clips.crowfile.com/_logos_/60/b223590cf74e830d8d2f2d6f76f20175.jpg?1
Persoonlijk profiel 

Adriaan Broere  

Adriaan Broere
OrganisatieValk Welding B.V.

Contact
 
E-mailPrivé
TelefoonPrivé
MobielPrivé
Telefoon (zakelijk)078 - 691 70 11
Fax (zakelijk)078 - 691 95 15
 

route


Adresgegevens
 
Zakelijk bezoekadresStaalindustrieweg 15
2952AT Alblasserdam
Zakelijk postadresPostbus 60
2950AB Alblasserdam
Internetwww.valkwelding.nl
Andere netwerken

Over Valk Welding B.V.


Valk Welding ontwikkelt en levert robotiseringssystemen voor de lasproductie, gericht op een flexibele productie van kleine tot middelgrote series. Met de verkoop en installatie van meer dan 2.000 industriële robots en een maandelijkse levering van meer dan 600 ton massieve lasdraad behoort Valk Welding tot één van de grootste onafhankelijke leveranciers op dit gebied in Europa. Met haar ruime kennis en ervaring op het gebied van robot- en lastechniek levert Valk Welding totaaloplossingen die leiden tot een sterke productiviteits- en rendementsverhoging.

Vanuit haar hoofdkantoor in Alblasserdam (Nederland) en eigen vestigingen in België, Frankrijk, Tsjechië en Denemarken, bedient Valk Welding de gehele Europese metaalindustrie met verkoop, training, support en service.Voor de ontwikkeling van custom build lasrobotsystemen beschikt Valk Welding over eigen engineers met specialismes in automatisering en softwareontwikkeling. De assemblage van alle robotsystemen is geconcentreerd in Alblasserdam, waar ook trainingen worden verzorgd voor operators en programmeurs.

The strong connection. Dat is waar Valk Welding voor staat. Een sterke binding met zowel de klant, leverancier als de medewerkers van Valk Welding. Wij ondersteunen onze klanten met hun lasproductie middels de levering van (las)robots, machines en consumables om materialen met behulp van lastechniek te verbinden.

Het zit in onze DNA om de klantbehoefte centraal te stellen en samen een langdurige relatie op te bouwen op basis van partnerschip. De opbrengst is dat je samen tot de beste oplossing komt, waarbij je als leverancier snel kunt schakelen en als klant geen kostbare tijd verliest.

Valk Welding heeft sinds enkele jaren ook een sterke verbinding met het onderwijs en investeert daarmee actief in nieuw talent dat later collega of klant kan worden. Kortom Valk Welding werkt aan een sterke connectie met de hele keten!