Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Relaties van Jacco

Netwerk

Peter Zwemer
 
Collega's

Peter de GraafHuibert de Hek
 
 

Hoe geniet u van cultuur?

Gastronomie, wijn, reizen, musea en mode” 
 
Wijn, whiskey, reizen” 
 
Gastronomie, reizen” 
 

 

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
https://clips.crowfile.com/_clips_/41/239b97d11a031eef727facc5d1fe3a38.jpg?1
Persoonlijk profiel 

Jacco van Geemert  

Jacco van Geemert
Business Consultant/Groupware & Infra
 
OrganisatieI4-YOU Business Solutions
Werkzaam4 jaar
AfdelingConsultancy

Contact
 
E-mailAlleen voor leden
TelefoonAlleen voor leden
MobielAlleen voor leden
Telefoon (zakelijk)06 51 49 31 19
 

route


Adresgegevens
 
Zakelijk bezoekadresMaasboulevard 84
3335ML Zwijndrecht
Zakelijk postadresRefter 46
3335DL Zwijndrecht
Internetwww.i4-you.com

Mijn dagelijkse bezigheden

In mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met hardware & software architectuur/infrastructuur, informatiemanagement en cloud.

Bij mijn werk haal ik de meeste voldoening uit tevredenheid bij klanten en het realiseren van toekomstbestendige oplossingen.

Mijn expertise ligt in de gebieden hardware & software architectuur/infrastructuur, informatiemanagement (o.m. systeembeveiliging), cloud (o.m. Office365. Ik sta open voor vragen over deze onderwerpen, u kunt direct uw vraag stellen.

Momenteel werk ik aan herstructurering van systemen; roll-out van informatiemanagement.

Voor het komende jaar verwacht ik groei.

Vrije tijd

Sport Duiken, hardlopen
Cultuur Gastronomie
Overig Musicals faciliteren

Over I4-YOU Business Solutions


I4-YOU Business Solutions is een dynamische onderneming van enthousiastelingen. Veel kennis en ervaring in huis op het gebied van ICT. Altijd redenerend vanuit de business adviseren wij u op maat en maken de vertaalslag naar passende en werkende ICT-oplossingen. In het brede vakgebied van ICT ligt ons specialisme bij SharePoint en Office365. Van daaruit fungeren wij niet alleen als Competence Center maar pakken wij klantspecifieke projecten aan en hebben wij een aantal onderscheidende producten ontwikkeld. Altijd met een sterke focus op de business, efficiency en resultaatgerichtheid, want daar gaat het om.Eén van de onderscheidende producten is Easy2Meet, onze oplossing om het vergaderproces binnen organisaties efficiënter en volledig digitaal te laten verlopen. Uniek aan deze oplossing is de eenvoud van de gebruikersinterface en het feit dat de eigen Outlook mailomgeving centraal staat; er zijn dus geen aparte programma's en/of agenda's meer nodig om al uw vergaderingen te kunnen raadplegen.Een andere specifiek product is het social intranet VALO. Een product vanuit ons partnership met Blue Meteorite. Volledig Cloudready, maar zo u wilt ook on premises beschikbaar.Wij denken vanuit de 4 i's: Imagine, Implement, Innovate and Intelligence; in het Nederlands: Dromen, Doen, Innovatie en Intelligentie. Daar draait het om in uw en onze ontwikkeling. Vanuit die achtergrond zetten wij ons met passie in om uw ambitie en uitdaging te realiseren.