Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Presentaties van Anoniem

Logo van Kuipers Electronic Engineering BV
Kuipers Electronic Engineering BV
Onderscheidend in Industriële automatisering, specialist in
 

Wat zijn uw hobby's?

 
Wellness, oldtimers” 
 
Tuinieren” 
 

 

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
https://clips.crowfile.com/_logos_/78/aa186faa09374fe50761c167ed6dd2c9.jpg?1
Persoonlijk profiel 

Anoniem  

Anoniem
Sales manager
 
OrganisatieKuipers Electronic Engineering BV
Werkzaam8 jaar
AfdelingSales

Contact
 
E-mailAlleen voor leden
TelefoonAlleen voor leden
MobielAlleen voor leden
 

route


Adresgegevens
 
Zakelijk bezoekadresHoutkopersstraat 6
3334KD Zwijndrecht
Zakelijk postadresHoutkopersstraat 6
3334KD zw
Internetwww.tmx.nl
Andere netwerken

Mijn verhaal

Een gedreven persoonlijkheid, vasthoudend en met ambitie om te zoeken naar het best haalbare. Dat is zoals ik mijzelf graag zie. Door techniek en commercieel talent te combineren en te ontwikkelen de spil in de organisatie. Het verder uitbouwen van de klantengroep en samen met de klant gestelde doelen te behalen, dat is wat mij voldoening geeft.

Ik word enthousiast van samenwerken met professionals. Leiding geven aan en samenwerken met een goed team door structuren aan te brengen en verantwoordelijkheden inzichtelijk te maken. Het streven naar het meest optimale, waarbij kwaliteit en de klant centraal staan.

Naast het verwezenlijken van ambitie binnen de onderneming sta ik graag open en sterk in de samenleving. Dit door actief een bijdrage te leveren binnen de gemeentelijke politiek van mijn woonplaats en verantwoordelijkheid te nemen voor wat betreft het participeren in de samenleving door deel te nemen aan initiatieven in de volle breedte van de samenleving.

De twee jonge kinderen thuis stimuleren mij iedere dag weer om te werken aan de betere toekomst en een veilige samenleving.

Mijn dagelijkse bezigheden

In mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor het zelfstandig en in (sales) teamverband uitbreiden van de omzet in bestaande en nieuwe markten. Dit te realiseren door technisch inhoudelijke voorlichting van (potentiele) klanten en het zoeken naar en bieden van toegevoegde klantwaarde. Verder verantwoordelijk voor het verbeteren en optimaliseren van productdocumentatie, organiseren van beurzen en marketing gerelateerde activiteiten. Als MT lid ook verantwoordelijk voor strategie en innovatie.

Bij mijn werk haal ik de meeste voldoening uit et onderscheidend zijn met de producten en werkwijze ten opzichte van de concurrentie. Dit is de dagelijkse uitdaging die ik met het team graag aanga.

Mijn expertise ligt in de gebieden consultancy, technisch advies, industriële automatisering, telemetrie en ontwikkeling van soft- en hardware (OEM). Ik sta open voor vragen over deze onderwerpen, u kunt direct uw vraag stellen.

Momenteel werk ik aan de eerste stappen naar en op de internationale markt en het uitbouwen van strategische en tactische samenwerking met marktpartijen, waarbij de afzonderlijke expertise van de partijen tot één geheel worden gevormd tot een hightech end-to-end oplossing.

Vrije tijd

Sport Varen
Cultuur Reizen, musea, musiceren
Overig Tuinieren, klussen
Favoriete automerk BMW
Favoriete restaurant De gouden leeuw, Scherpenisse (ZLD)
Ideale vakantie Ontspanning door inspanning

Over Kuipers Electronic Engineering BV

De onderneming:
Kuipers Electronic Engineering BV is een familiebedrijf, opgericht in 1971, en heeft twee hoofdactiviteiten, te weten TMX en YES-Partner. Deze twee hoofdactiviteiten komen voort uit een filosofie; de passie om voor de klant de beste oplossing te ontwikkelen, zowel technisch als economisch. Hierbij maken we gebruik van een aantal goed ontwikkelde specialismen. Engineering, prototyping, software ontwikkeling, testen, certificering, productie, onderhoud, consultancy en training vinden plaats onder één dak. Wij geloven in de meerwaarde van de bundeling van deze disciplines en bewijzen dit elke dag weer. We worden uitgedaagd door telkens nieuwe vraagstukken en het vinden van passende antwoorden hierop. Door specialismen in eigen huis en een groot netwerk van vaste partners zijn wij in staat om state-of-the-art producten te ontwikkelen en te produceren. Tenslotte heeft de onderneming maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Voor ons een vanzelfsprekendheid in ons dagelijkse doen en laten.