Home
Nieuws
Agenda
Informatie
Organisaties
V-ID Terminal
Personen
Vacatures
Inspiratiedag
WDeals
Mijn WD
Contact

Presentaties van Sandra Verberk

Logo van NewBaze BV
NewBaze BV
uw partner voor juridische zaken
 

Hoe geniet u van cultuur?

Wijn, whiskey en reizen” 
 
Wijn, reizen, wetenschap, musea” 
 
Reizen, musea en musiceren” 
 

 

Poll

Heeft u belangstelling voor een WD café?


Ja
Nee
Twijfel
 
 
https://clips.crowfile.com/_clips_/55/2107646ca6bfc487b53c1698802779cd.jpg?1
Persoonlijk profiel 

Sandra Verberk  

Sandra Verberk
Advocaat/eigenaar
 
OrganisatieNewBaze BV

Contact
 
E-mailsandra.verberk@newbaze.nl
Telefoon078 - 200 13 14
MobielAlleen voor leden
 

route


Adresgegevens
 
Zakelijk adresLangesteijn 110
3342LG Hendrik-Ido-Ambacht
Internethttps://www.newbaze.
Andere netwerken

Mijn verhaal

Hallo, ik ben Sandra Verberk, advocaat en ondernemer. Bij ons bedrijf NewBaze kunt u terecht voor snelle, zakelijke en deskundige adviezen, het opstellen van juridische documenten en het voeren van gerechtelijke procedures.

Het doel van de werkwijze van NewBaze is om organisaties uit te nodigen te werken aan het voorkomen van problemen. We adviseren te investeren in de ontwikkeling van een goede juridische structuur met correcte documenten, passend bij de organisatiestrategie. Het voeren van rechtszaken is in alle opzichten vele malen duurder en meer tijdrovend voor uw organisatie, dan werken aan preventie.

Om inzicht te krijgen in de juridische risico's die uw organisatie loopt, kunt u onze legal audit aanvragen. Het is goed om bewust te zijn van de risico's op het gebied van personeelszaken, bedrijfshuisvesting, handelscontracten, intellectueel eigendom en informatiebeheer en de mogelijke effecten daarvan. De kunst is om de balans te vinden tussen risico’s nemen en risico’s beheersen. Zijn de risico’s groot of de gevolgen ernstig, dan loont het te onderzoeken of u preventieve maatregelen kunt treffen. Soms zijn deze maatregelen verbazingwekkend eenvoudig.

Geïnteresseerd? Lees meer op www.newbaze.nl of bel ons op 078 - 200 13 14.

Over NewBaze BV


NewBaze neemt uw missie en visie als uitgangspunt voor het leggen van de juridische basis van uw organisatie. Wij helpen u een omgeving te creëren met maximale bewegingsruimte, die u in staat stelt te doen waar u goed in bent, uw core business.

Zoekt u een advocaat die niet alleen achteraf hulp biedt bij conflicten of juridische problemen? Neem vrijblijvend contact op via info@newbaze.nl of bel ons op 078- 200 13 14 en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Op het gebied van arbeidsrecht, vastgoed en huurrecht, handelscontracten, intellectuele eigendomsrechten en juridisch risicomanagement biedt NewBaze proactief oplossingen, waardoor juridische tegenslagen minder effect hebben én uw organisatie de focus kan houden op haar strategie.

Bij NewBaze kunt u uiteraard ook terecht voor snelle, zakelijke en deskundige adviezen, het opstellen van juridische documenten en het voeren van gerechtelijke procedures. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!